Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κόβει την ανάσα: Ποζάρει ημίγυμνος στο ηλιοβασίλεμα και οι θαυμάστριες ζητάνε να τις παντρευτεί

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η νέα φωτογράφια του που ξετρέλανε τις θαυμάστριες του

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς Έλληνες αυτή την στιγμή, είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές πριν οι διακοπές του τελειώσουν κάνοντας θαλάσσια σπορ και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του στο Instagram.

Οι νέες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια ημίγυμνη φωτογραφία του με φόντο το ηλιοβασίλεμα, όπως την μεγάλη του επιτυχία. Οι καλλιτεχνικές αυτές λήψεις προκάλεσαν αμέτρητες αντιδράσεις και μάλιστα μια θαυμάστρια ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.. να την παντρευτεί.

Ο καλλιτέχνης διατηρεί χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική του ζωή. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο ίδιος είχε αναφέρει: «Έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο κιόλας χώρισα. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είσαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, από την άλλη συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά, οπότε αυτήν την ισορροπία δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα σχόλια από τις θαυμάστριες του

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη