«Ο κόσμος έχει ξεφύγει, ψάχνει εξιλαστήρια θύματα» – Νέο ξέσπασμα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για τελευταία φορά για τους Παξούς

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων της και ξέσπασε για μία ακόμα φορά. Μάλιστα, η ίδια πέρασε τα γενέθλια της με ελάχιστους φίλους και τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer αφού απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, απάντησε και στην ερώτηση πώς νιώθει όλο αυτό το διάστημα που δέχεται πόλεμο.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στο Instagram

«Ακούγεται λυπηρό… αλλά έχω συνηθίσει να ξεσπά ο κόσμος πάνω μου. Δεν είναι κάτι καινούριο! Αυτό το διάστημα όλοι είμαστε πολύ παραπάνω πιεσμένοι με τον covid, τον εγκλεισμό, τη ζέστη και τώρα δυστυχώς τις φωτιές. Ο κόσμος έχει ξεφύγει!»!

«Ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσει την οργή και τον θυμό του. Δεν είναι σαφώς αυτό δικαιολογία για να συμπεριφέρεται κανείς τόσο άσχημα τριγύρω, αλλά προσπαθώ κάπως να τους δώσω ελαφρυντικά. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να κλείσουμε το θέμα εδώ. Όταν πήγα στους Παξούς είχε 34 βαθμούς κελσίου και ο λόγος που τα μαγαζιά ήταν κλειστά δεν ήταν εκτάκτως, λόγω των θερμοκρασιών! Αυτό ακριβώς μου έκανε εντύπωση και το μοιράστηκα μαζί σας!»

«Το ότι το νησί αυτό έχει δύο μήνες να δουλέψει και όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι νησιώτες… είναι ΠΑΝΤΑ κλειστά μέχρι τις 7 το απόγευμα! Όχι μόνο φέτος! Αλλά και πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι και ΠΑΝΤΑ!!!».

«Δεν θέλετε μάλλον ανθρώπους που εκφράζονται ειλικρινά, ελεύθερα και αυθόρμητα. Ζητάτε στημένο ύφος, εγκεκριμένο από τον μάνατζερ και δοσμένο σε ξύλινη γλώσσα πολιτικού. Έτσι μάλλον θα είστε όλοι χαρούμενοι».

Related posts

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα αρνητικά σχόλια: «Λένε πως είμαι τυχερή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα»

Στιγμές αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη: Τη δάγκωσε ο σκύλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και πήγε στο νοσοκομείο

“Εγώ το έκανα, τι θα μου κάνεις;”: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το περιστατικό που τον εξόργισε

“Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία”: Η νέα ζωή της Ιωάννας Τούνη με τον νεογέννητο γιο της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα»: Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τουνη για τη μητέρα της με τον πρώτο υπέρηχο του γιου της

«Έτρωγα 3 πράγματα κάθε πρωί»: Το πρωινό της Ιωάννας Τούνη, έτσι έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες με γυμναστική

Στη Πάρο η Ιωάννα Τούνη: Χορεύει μαζί με το μωράκι της την Κυριακή του Πάσχα

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε το μονόπετρο: Ο λόγος που δεν φοράει το δαχτυλίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δύσκολη η ημέρα, αλλά η νύχτα ακόμα δυσκολότερη»: Μαρτυρικό το χθεσινό βράδυ για Τούνη και Αλεξάνδρου με τον 2,5 μηνών γιο τους