Ο κρυφός φόβος της Αθηνάς Ωνάση: Η αιτία που δεν κάνει παιδί η κληρονόμος και δε θα την σταματούσε ούτε ο Αριστοτέλης

Αθηνά Ωνάση: Η τελευταία της δυναστείας με το επώνυμο αυτό

Μπορεί η χρυσή κληρονόμος να απολαμβάνει την σχέση της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι και να έχουν υπάρξει δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης ωστόσο είναι πολύ πιθάνο η Αθηνά να είναι η τελευταία της δυναστείας Ωνάση. Η κληρονόμος από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Αλβάρο φοβόταν να κάνει παιδιά για ένα λόγο.

Μπορεί η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από το 2016, ωστόσο οι δυο τους κάποτε υπήρξαν ευτυχισμένοι.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το γεγονός, ότι το ζευγάρι παρόλο που ήταν μαζί από το 2005 δεν είχε προχωρήσει στην απόκτηση ενός παιδιού. Ο Αλβάρο μάλιστα, σχεδόν έναν χρόνο πριν τον χωρισμό είχε αποκαλύψει τον λόγο που η Αθηνά Ωνάση δεν ήθελε να κάνει παιδί.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Προπονούμαστε κάθε μέρα, για πολλές ώρες, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου. Θα επιθυμούσαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, αλλά περιμένουμε να περάσει η Αθηνά αυτή τη δοκιμασία. Ανέκαθεν όλοι μιλούσαν για εκείνη μέσω της οικογένειας της. Θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι μεγάλο για να αποδείξει την αξία της».

Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της

Φαίνεται πως ο πρόωρος θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση, η κατάληξη που είχε ο πατέρας του και δημιουργός της δυναστείας, Αριστοτέλης και το τέλος της Χριστίνας Ωνάση δημιούργησαν την «κατάρα των Ωνάσηδων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», την «κατάρα» αυτή φοβάται και η Αθηνά Ωνάση. Μάλιστα λέγεται ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί, γιατί φοβάται τον ξαφνικό θάνατο, όπως ακριβώς συνέβη με τη μητέρα τnς Χριστίνα και το θείο της Αλέξανδρο.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα