Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ: Θα εγκαταστήσει την κόστη του στο Πανεπιστήμιο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κόρη του στο πανεπιστήμιο του Yale

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένα σύντομο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, θα κάνει ο πρωθυπουργός σήμερα. Αυτήν την φορά δεν θα ταξιδέψει για να συναντήσει κάποιον επίσημο. Αλλά για ιδιωτικούς λόγους. Και συγκεκριμένα για να βοηθήσει την κόρη του να εγκατασταθεί στην νέα της χώρα. Όπου μετέβη για σπουδές.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, «ο πρωθυπουργός αναχωρεί σήμερα για τις Η.Π.Α

Ο Πρωθυπουργός, μεταβαίνει στις ΗΠΑ για ιδιωτικούς λόγους».

Στις ΗΠΑ λοιπόν θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο Μητσοτάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου είπε οτι μεταβαίνει εκεί για να εγκαταστήσει την κόρη του που ξεκινάει το Πανεπιστήμιο και θα είναι πίσω την Δευτέρα.

Σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, το Yale, θα σπουδάσει η Δάφνη, η μικρότερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Η 18χρονη Δάφνη παρέλαβε πρόσφατα το απολυτήριό της από το Κολλέγιο Αθηνών. Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο Κονέκτικατ, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σπουδές της θα είναι σε θεωρητικό αντικείμενο.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024