Ο Λάκης Γαβαλάς αποδείχτηκε περισσότερο άντρας από πολλούς άλλους

Λάκης Γαβαλάς: Οι δηλώσεις για την κληρονομιά του που προκάλεσαν αίσθηση

Σε δηλώσεις σχετικά με την περιουσία του στην Μύκονο προχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής και προκάλεσε με τα όσα είπε, καθώς αναφέρθηκε και στην πώληση της βίλας του.

Άλλαξε χέρια πρόσφατα η «διάσημη» βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.582.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι με τιμή κατακύρωσης στα 1.910.000 ευρώ.

Η βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο

Η κατασχεμένη ιδιοκτησία του Λάκη Γαβαλά βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου και αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.

Το πρωί και ενώ η βίλα… άλλαζε χέρια ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σχετικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάω στην Πάρο, πάω στα Κουφονήσια, στη Σίκινο, στη Φολέγανδρο, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω φίλους παντού, γιατί μόνο εκεί μπορώ να πάω, όπου με καλούν και μου πληρώνουν γιατί δεν έχω χρήματα. Αλλά εγώ δεν πουλάω φτώχια, πουλάω λάμψη, αυτό ξέρω να πουλάω καλά» είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

@mygreek_tv #mygreektv#like#follow#greekviral#greekasteia#greekmemes#greekhumor#ελλαδα#greektv#fypgr#tiktokgreece#mygreek_tv#lakisgavalas ♬ original sound – MyGreek_Tv??

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή