«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει απομονωθεί»: Μίλησε δημόσια η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει απομονωθεί»: Μίλησε δημόσια η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση: «Ο Λευτέρης έχει απομονωθεί»

Στον Alpha και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία τοποθετήθηκε σε ότι έχει να κάνει με την ψυχολογική κατάσταση του Λευτέρη Πετρούνια, ύστερα από τις άστοχες δηλώσεις του.

«Απάντησε εντελώς λάθος γιατί άλλα σκεφτόταν από πίσω και άλλα ήθελε να πει. Έχει βγει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αντιπροσωπεύει και στηρίζει ο Λευτέρης και από αυτό που είναι ως άνθρωπος. Κατ’ αρχήν ο Λευτέρης όταν έγινε αυτή η ερώτηση, αυτό που ήθελε να διαφυλάξει, επειδή είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που καίει την κοινωνία μας αυτή τη στιγμή και πρέπει να το καταρρίψουμε όλοι, είναι απλά επειδή έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση, να μην γίνει κατάχρηση αυτού. Ξεκάθαρα ήταν λάθος η διατύπωση του Λευτέρη. Ο Λευτέρης είναι τρομερά ρομαντικός και αγαπάει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ενόργανη γυμναστική. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται, γιατί είναι άδικο. Δεν έχει άδικο ο κόσμος με αυτό που βγήκε. Ήθελε να βγάλει ότι “στηρίζω την κακοποίηση και τους βιασμούς”; Πώς θα το έκανε αυτός ένας άνθρωπος; (…) Δεν αμφισβητούσε τα υπαρκτά γεγονότα, ήθελε να προστατεύσει το περιβάλλον του αυτή τη στιγμή. Αυτό εννοούσε. Ο Λευτέρης και εμείς σαν οικογένεια κλαίγαμε, όταν ακούγαμε τη συνέντευξη της Μαρίας της Πολύζου. Δε βγαίνω να τον δικαιολογήσω, αλλά να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είναι ο Λευτέρης. Όχι αυτό που έχει βγει προς τα έξω. Είμαι πολύ πολύ στενοχωρημένη. Έχω περάσει την πιο δύσκολη ημέρα, μετά τους χαμούς των γονέων μας» είπε στη συνέχεια η κορυφαία αθλήτρια στο Happy Day.

Όσον αφορά στη ψυχολογική κατάσταση του Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική τόνισε «Όταν είδε τι άρχισε να εξελίσσεται, ήρθε σε άμυνα και πάγωσε. Δεν το πίστευε αυτό που συνέβη. Θέλει μόνο να απομονωθεί και να κλειστεί στην προστασία του σπιτιού του. Όλοι κάνουμε λάθη. Πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Το μέλημά του είναι να είναι σωστός στην κοινωνία».

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει απομονωθεί»: Μίλησε δημόσια η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση

Τα λόγια της Βασιλικής Μιλλούση στον Alpha

Προτεινόμενα