«Ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, μην τα μπερδεύουμε»: Καταπέλτης η Πέγκυ Ζήνα μετά τις δηλώσεις του καλλιτέχνη

Πέγκυ Ζήνα: Αποστομωτικές απαντήσεις για τον τράπερ Light

Την δίκη της απάντηση θέλησε να δώσει η Πέγκυ Ζήνα σε πρόσφατη συνέντευξη της όπου ρωτήθηκε για όσα ειπε ο τράπερ Light και βρηκε την ευκαιρια να δωσει τις αποστομωτικές της απαντήσεις.Η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα απάντησε με δόση ειρωνείας στον τράπερ Light για τον τρόπο που ανέφερε το όνομά της πριν μερικές ημέρες.

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται», μιλώντας για τη μουσική, την κόρη της αλλά και τον Light.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν επιθυμεί η κόρη της να γίνει τραγουδίστρια, αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση, πως η μικρή ακούει κάποια τραγούδια με στοιχεία της τραπ μουσικής.

Όταν ερωτήθηκε για τα σχόλια που είχε κάνει ο Light για εκείνη τις προηγούμενες ημέρες, η Πέγκυ Ζήνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πριν την ερώτηση πως ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, «για να μην τα μπερδεύουμε», όπως τόνισε η τραγουδίστρια.

Περισσότερες δηλώσεις απο την Πέγκυ Ζήνα

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι