«Ο λόγος που απεχθάνεται την Ελλάδα»: Η απέχθεια της Αθηνάς Ωνάση για τη χώρα μας και το άγνωστο σκάνδαλο με τη διαθήκη

Αθηνά Ωνάση: Ο λόγος που δεν επιστρέφει συχνά στην Ελλάδα

Είναι η εγγονή του ανθρώπου που κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο και από το μηδέν να γίνει μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες. Μπορεί να είχε από μικρή την δόξα και την φήμη, αλλά όπως φαίνεται τίποτα από αυτά δεν ήταν αρκετά για την συναισθηματική Αθηνά.

Η Αθηνά Ωνάση γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985, στο Νεϊγί-συρ-Σεν, στo Παρίσι και είναι κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Tιερί Ρουσέλ. Η ιστορία της οικογένειάς της γεμάτη πλούτη, έρωτες, διαζύγια, θανάτους και ίντριγκες.

Η Αθηνά Ωνάση είναι η τελευταία απόγονος της θρυλικής δυναστείας που έχτισε από το «μηδέν» ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η «χρυσή» κληρονόμος, πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές στη ζωή της, με αυτές να ξεκινούν από τότε, που ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, όπου ένα διαζύγιο ουσιαστικά άρχισε να τη «διαλύει», φτάνοντας να την «ακουμπήσει» και στο θέμα της διαθήκης της.

Το δύσκολο διαζύγιο των γονιών της Αθηνάς Ωνάση

Δύο χρόνια μετά τη γέννησή της, η Χριστίνα Ωνάση καταθέτει αίτηση διαζυγίου, καθώς ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα ήταν αποκλειστικά μαζί της για την περιουσία της, ενώ είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά ενώ ήταν παντρεμένος.

Η Χριστίνα Ωνάση αγαπούσε τόσο πολύ τον Τιερί Ρουσέλ που πρότεινε να μείνουν όλοι μαζί αρκεί να μην τον χάσει. Ήθελε να τον βλέπει καθημερινά, πιστεύοντας πως θα τον κάνει να γυρίσει σε εκείνη, κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και αποτέλεσμα ήταν η μικρή Αθηνά να αλλάζει συνεχώς σπίτια. Πότε βρισκόταν στη Γαλλία και πότε στην Ελβετία, με την μητέρα της να την γεμίζει πανάκριβα δώρα. Η Χριστίνα Ωνάση, βρισκόταν, ωστόσο, μακριά από την κόρη της, λείποντας συχνά σε ταξίδια.

Όσοι την γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα συναισθηματικά ασταθές άτομο, που μπορεί να μην της έλειπε τίποτα, ωστόσο, είχε ένα μεγάλο κενό στην προσωπική της ζωή.

Η ζωή της Αθηνάς Ωνάση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Λίγο πριν παντρευτεί για πέμπτη φορά, τον ελληνικής καταγωγής Jorge Tchomlekdjoglou, και πριν η κόρη της γίνει τεσσάρων ετών, η Χριστίνα Ωνάση στα 37της χρόνια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπανιέρα του σπιτιού της στο Μπουένος Αιρες.

Ο Τιερί Ρουσέλ παίρνει την κηδεμονία της μικρής Αθηνάς και η «χρυσή» κληρονόμος ζει πλέον σε στο χωριό Lussy-sur-Morges, λίγο έξω από τη Λοζάννη, μαζί με τον πατέρα, τη μητριά και τα δύο ετεροθαλή της αδέλφια.

Η Αθηνά Ωνάση ήταν ένα από τα πιο πλούσια παιδιά του κόσμου, καθώς κληρονόμησε τα περιουσιακά στοιχεία της μητέρας της, αλλά και το το 55% της περιουσίας του παππού της, Αριστοτέλη.

Η Χριστίνα Ωνάση είχε φροντίσει την περιουσία να την διαχειρίζεται μια ομάδα πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και ο Τιερί Ρουσέλ. Ο Ρουσέλ ανεπιτυχώς προσέβαλλε τη διαθήκη και σύμφωνα με πολλούς ήταν ο άνθρωπος που έκανε την Αθηνά να απεχθάνεται την Ελλάδα.

Έτσι, με «ελαφρά τη καρδία» πούλησε και τον Σκορπιό στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη