Ο Μάριος αρνήθηκε τις 20.000 ευρώ στο Deal: Η συγκινητική ιστορία για τη φίλη του με καρκίνο

by Τόνια Τζαφέρη

Deal: H συγκινητική εξομολόγηση από τον Μάριο

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι έκανε ο Μαριος, ο παίκτης του Deal, ο οποιος ακολουθησε το ενστικτο του, ρισκαρε και τελικα βγηκε μεγαλος νικητης εχοντας στην τσεπη του 40.000 ευρω!

Την τύχη με το μέρος του είχε στο χθεσινό επεισόδιο του Deal ο Μάριος, ο οποίος αρνήθηκε την προσφορά του τραπεζίτη για 20.000 ευρώ και τελικά δικαιώθηκε καθώς στο κουτί του είχε τις 40.000 ευρώ.

Όταν είχε μείνει με δύο κουτιά, που περιείχαν 1.500 και 40.000 ευρώ, ο τραπεζίτης του προσέφερε 20.000 με τους συμπαίκτες του να του φωνάζουν να δεχτεί και να μη ρισκάρει. Τότε, ο Μάριος διηγήθηκε μια ιστορία, που ήταν και ο λόγος για να αρνηθεί την προσφορά του τραπεζίτη.

Γιατί ο Μαριος από το Deal απέρριψε την προσφορα των 20 χιλιάδων ευρω

Ο Μάριος αρνήθηκε τις 20.000 ευρώ στο Deal:  Η συγκινητική ιστορία για τη φίλη του με καρκίνο

Όπως είπε, στην αρχή της πανδημίας, προσπαθούσε να διασκεδάσει την όλη κατάσταση με την καραντίνα, ανεβάζοντας στα social media διάφορα αστεία βίντεο, τα οποία έβλεπε η Αλέξις από τις ΗΠΑ, την ώρα που έκανε χημειοθεραπείες. «Μου έστειλε μήνυμα και μου έγραψε “γελάω και δεν πονάω” και έγινε η αγκαλιά μου» διηγήθηκε συγκινημένος ο Μάριος, στέλνοντας μήνυμα ότι σημασία έχουν οι άνθρωποι και όχι τα λεφτά.

Η Αλέξις, όπως είπε ο Μάριος, έχει τα γενέθλιά της στις 16 και έτσι πιστεύοντας στο κουτί του, απέρριψε την προσφορά του τραπεζίτη και τελικά αποδείχθηκε πως είχε τις 40.000 ευρώ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo