O Μαυρίκιος Μαυρικίου πήρε την μεγάλη απόφαση: Η ανακοίνωση στο Instagram μετά από το δημόσιο ξέσπασμα για τη κακοποίηση

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απόφαση μετά την καταγγελία για κακοποίηση

Μετά από το δημόσιο ξέσπασμα που είχε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχετικά με τη κακοποίηση που υπέστη, ο ίδιος αποκάλυψε στους ακόλουθους του πως έλαβε μια σημαντική απόφαση.

Ειδικότερα, ο μουσικός και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκαν στην εκπομπή “Breakfast@Star”, την περασμένη Δευτέρα και εκεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου, που μου έχει σταθεί σε αυτό και δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω ,μου έλεγαν όλοι μην πεις τίποτα, γιατί δεν έχεις στοιχεία. Αν σας πω ποιος είναι, θα πέσετε κάτω όλοι ξεροί», ενώ αμέσως μετά αποχώρησε από το πλατό για να συνέλθει.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η ανάρτηση του για την απόφαση

Μετά από λίγες μέρες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram, για τη συμπαράσταση που έλαβε και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, εκεί που πρέπει.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε τα εξής: «Μου έχετε στείλει μηνύματα με συγκεκριμένα ονόματα που σας έχουν ζητήσει εκβιαστικά χρήματα ή ανήθικα ανταλλάγματα για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ή για να μη σας μπλοκάρουν από τον χώρο ή ακόμα χειρότερα τραυματικές εμπειρίες που συνέβησαν καθώς δεν μπορέσατε να τις αποφύγετε και τις έχετε θάψει μέσα σας. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτές οι πληγές θα είναι πάντα μέσα μας. Εκεί θα κατοικοεδρεύουν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε κάθε φορά που ξυπνούν είναι να γινόμαστε πιο δυνατοί! Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που όσοι καταγγέλλουν είναι δαχτυλοδειχτούμενοι.

Όλους αυτούς τους μήνες είδαμε εκατοντάδες επώνυμες καταγγελίες για βιασμούς, εκφοβισμούς, ξυλοδαρμούς κλπ να μην οδηγούν πουθενά. Είναι όλοι ΕΞΩ αγαπημένοι μου και δικάζονται τηλεοπτικά. Δυστυχώς, το κοινό ξεχνάει γρήγορα. Κάποιοι από αυτούς τη γλυτώνουν γιατί δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ή γιατί έχουν παραγραφεί τα εγκλήματα τους ή γιατί δεν υπάρχουν μάρτυρες κλπ. Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη αλλά όπως φαίνεται ήδη με 2 τρανταχτά ονόματα όλοι αυτοί επανέρχονται στη δουλειά τους, στα μέρη που έπραξαν τα κακουργήματα τους, επιβεβαιώνοντας το ρητό πως ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Το θέμα είναι να μην πράξουν ξανά αυτά τα εγκλήματα! Σκεφτόμενος όλα αυτά αποφάσισα να καταθέσω εκεί που πρέπει ό,τι ξέρω. Το προτείνω σε όλους»

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή