Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συγκλονίζει: «Στον στρατό αποπειράθηκαν να με βιάσουν»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η συνέντευξη που αποκαλύπτει τα τραύματα από το παρελθόν του

Μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για πρώτη φορά αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του παρελθόντος που συγκλονίζουν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε πιτζάμα πάρτι στο σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση για την εκπομπή «Super Κατερίνα», οι οποίοι παραχώρησαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί στη ζωή του. «Εχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου, για τις επιλογές μου, ακόμη και στον στρατό. Με χτύπησαν στον στρατό και με έστειλαν στο νοσοκομείο. Αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με κλείδωναν στον φοριαμό και μου έβαζαν κέρματα μέσα στο στόμα μου γιατί ήθελαν να κάνω το τζουκ μποξ».

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η σύζυγος του Ιλάειρα Ζήση για το μπούλινγκ

Η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε και η ίδια όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία και ξέσπασε σε κλάματα. «Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριές μου. Θυμάμαι μια δασκάλα στο σχολείο που μας χτυπούσε, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο επειδή ήμουν πάρα πολύ διαφορετική. Έλεγα στη μαμά μου ότι δεν έχω φίλους και μου έλεγε θα πας στο Λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο Πανεπιστήμιο και θα βρεις… Δεν ταίριαζα με τους άλλους. Επειδή ήμασταν σε ένα μικρό χωριό, οι καθηγητές δεν είχαν διαγνώσει ότι είχα δυσλεξία. Οι καθηγήτριες μου έλεγαν ότι θα αποτύχεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Πάντα είχα μεγάλη πίστη και με κράτησε ο Θεός. Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με… Έχω καταλάβει ότι αξίζεις να ζεις και αξίζει για πάρα πολλούς λόγους» εξομολογήθηκε κλαίγοντας η Ιλάειρα Ζήση.

Τέλος, η Ιλάειρα Ζήση μίλησε και για την εμπειρία τους στο Asia Express. «Δεν άντεχα με τίποτα. Θέλω να κάνω παιδιά και φοβόμουν μην κολλήσω κάτι. Ήταν πολύ βρώμικα, είχε φίδια».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη