Ο μεγάλος φόβος της Αθηνάς Ωνάση: Οι συνεχόμενες αποκαλύψεις για τον Αλβάρο που την οδήγησαν στο διαζύγιο

Αθηνά Ωνάση: Η σκληρή πλευρά της κληρονόμου

Με αφορμή το διαζύγιο με τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Τα μίντια αλλά και στενοί συνεργάτες της κληρονόμου άρχισαν να αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της Αθηνάς Ωνάσης από την ζωή της και την σχέση της με τον Αλβάρο.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, επί χρόνια συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση, προτού πεθάνει είχε μιλήσει στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»και τη Φωτεινή Πετρογιάννη για την Αθηνά Ωνάση, τη σχέση της με τον πατέρα της και το περιβόητο διαζύγιο, με τον «πόλεμο» παράλληλα να μαίνεται ανάμεσα σε πρώην και νυν.

Αθηνά Ωνάση: Η αποκάλυψη του Αλέξη Μανθεάκη

«Ήταν λάθος όσα ακούγονταν για τη σχέση της Αθηνάς Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ. Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Η Αθηνά ξεχώριζε από μικρή, όπου πήγαινε, όλοι έτρεχαν από πίσω της. Έχουν ειπωθεί πολλά για τη Χριστίνα και τον Τιερί. Εγώ τον είδα να κλαίει πάνω στον τάφο της. Είχε άλλες γυναίκες ο Τιερί, την ταλαιπώρησε τη Χριστίνα, αλλά κάποια στιγμή της στάθηκε, της έκανε και παιδί.

Η Αθηνά δεν μου μιλούσε ποτέ για τη μητέρα της, ήταν σχεδόν ταμπού αυτό το θέμα. Η Αθηνά άκουγε κουτσομπολιά για τη μητέρα της και αυτό την πλήγωνε. Κάποτε που πήγαμε στο Σκορπιό και είδα την Αθηνά να κλαίει, της είχε διαβάσει ο Τιερί ένα γράμμα από τη μητέρα της. Η Αθηνά δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα γιατί όπου πήγαινε γινόταν χαμός. Ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα επειδή είναι οι τάφοι εκεί. Υπάρχει μια αρνητική αύρα.

Η Αθηνά είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο, δεν περίμενα ότι αυτό θα επεκταθεί και στον πόνο για τους τρίτους. Αγόρασε ένα άλογο 12 εκατομμυρίων ευρώ και τα ξαδέλφια της, οι Νιάρχοι, έδωσαν τα ίδια λεφτά για να αγοράσουν 140 ασθενοφόρα για το ΕΣΥ.

Κάποια στιγμή η Αθηνά άκουσε ότι η Ντόντα βρέθηκε με μια συναθλήτριά της στο σπίτι της στο Μαϊάμι. Έφυγε από το σπίτι γιατί υποπτευόταν πολλά. 3-4 χρόνια πριν μάθει η Αθηνά ότι ο Ντόντα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με είχε πλησιάσει μια κοπέλα και μου είχε πει ότι έχει σχέση μαζί του. Ενημέρωσα τον Τιερί γι’ αυτά που έμαθα για τον Ντόντα, αλλά δεν θέλαμε να χαλάσουμε αυτόν τον γάμο.

Όταν έμαθα ότι η Αθηνά χώρισε, της έδωσα τα στοιχεία που είχα για τον Ντόντα και την εξωσυζυγική του σχέση. Αρρώστησε η γυναίκα μου και ζήτησα τη βοήθεια της Αθηνάς. Μου είπε μέσω του δικηγόρου της ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Δεν έχω να πω κάτι στην Αθηνά, το κεφάλαιο το έκλεισα. Της στάθηκα σαν να είναι κόρη μου. Η Αθηνά διάλεξε το δρόμο της απονιάς και της απομόνωσης που εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω», είπε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό