Ο μεγάλος νικητής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” είναι μόλις 14 ετών: Η συγκίνηση και τα πρώτα λόγια του

by Τόνια Τζαφέρη

“Ελλάδα έχεις ταλέντο”: Η στιγμή του μεγάλου τελικού

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ κατάφερε με το ταλέντο του να κατακτήσει ο μόλις 14 ετών Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος μάγεψε τόσο τους κριτές, όσο και τους τηλεθεατές με τα παραδοσιακά τραγούδια του.

Ο σημερινός τελικός του σόου ανέδειξε ως νικητή τον Κωνσταντίνο Τσαμαδό, ο οποίος, αν και μόλις 14 ετών, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” είναι μόλις 14 ετών: Η συγκίνηση και τα πρώτα λόγια του

Ο νικητής του Ελλάδα έχεις Ταλέντο προέκυψε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και είχε την ευκαιρία να ψηφίσει μέσα από την ιστοσελίδα του ANT1.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης ανακοίνωσαν την λήξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι ο νικητής θα προκύψει από ένα top 3, το οποίο και θα προέκυπτε από εκείνους, που είχαν τις υψηλότερες ψήφους.

Ο νικητής, ανάμεσα στα 12 acts που είχαν περάσει στον τελικό ήταν:

  • Kings don’t care
  • Μαρηλένη και Αλέξανδρος
  • Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Μαρηλένη και ο Αλέξανδρος κατέλαβαν την τρίτη θέση, με την μικρή Μαρηλένη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος και κατάφερε, τραγουδώντας παραδοσιακή μουσική να κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές όλων.

Ο μεγάλος νικητής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” είναι μόλις 14 ετών: Η συγκίνηση και τα πρώτα λόγια του

Τα πρώτα λόγια του νικητή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι κριτές ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και του άξιζε η νίκη και με το παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος, μετά τη νίκη του δήλωσε: “Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω, νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους”. Ο πατέρας του μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισαν το παιδί του και το έφτασαν στην κορυφή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν