Ο Μέμος Μπεγνής για το γκέι τηλεοπτικό φιλί που έδωσε: «Αυτή η χώρα ήταν πάντα πίσω»

Μέμος Μπεγνής: Οι δηλώσεις του για την σκηνή που συζητήθηκε

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να τονίσει πόσο περιορισμένοι είναι οι ορίζοντες στην Ελλάδα, όσον αφορά κάποια θέματα, όπως αυτό της ομοφυλοφιλίας ή για παράδειγμα μια σκηνή φιλιού μεταξύ ενός γκει ζευγαριού.

Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε στο γκέι τηλεοπτικό φιλί που έδωσε και προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου, παραθέτοντας το δικό του σχόλιο για το σεβασμό στις ελεύθερες επιλογές των ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it», όπου ανάμεσα σε όλα όσα δήλωσε, μίλησε για το δικαίωμα των ανθρώπων να ζουν ελεύθερα, ενώ τόνισε ότι στη χώρα μας τα πράγματα εξελίσσονται πολύ αργά σε σχέση με τις άλλες χώρες.

Το gay φιλί του Μέμου Μπεγνή σε σειρά της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου και οι αντιδράσεις

«Πάντα αυτή η χώρα ήταν πίσω στα πάντα. Όλα γίνονται πρώτα στις άλλες χώρες της γης και τελευταία είναι η Ελλαδίτσα. Η σεξουαλική μας επιλογή που δεν είναι επιλογή είναι προσανατολισμός – έτσι γεννιέται ένας άνθρωπος, ή θα γεννηθεί straight ή θα γεννηθεί gay… Θα έπρεπε να κατανοούμε περισσότερο τους ανθρώπους και να τους δεχόμαστε ακόμα κι αν η άποψη τους ή οι επιλογές τους είναι διαφορετικές από τις δικές μας.

Κι ακόμα κι αν δεν τις κατανοούμε θα έπρεπε να τις σεβόμαστε από τη στιγμή που δεν μας ενοχλούν. Σε πολλές αμερικανικές σειρές υπάρχει ένας gay χαρακτήρας μέσα γιατί είναι στην καθημερινότητά μας και θα έπρεπε να είναι. Τα πράγματα είναι απλά. Απορώ γιατί το 2022 το συζητάμε ακόμα αυτό το πράγμα», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει