Ο Μίλτος Τεντόγλου έπαιξε πιάνο στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και έκλεψε την παράσταση ξανά

by Τόνια Τζαφέρη

Μίλτος Τεντόγλου: Μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα στίβου

Ετοιμάζεται για την 18η έκδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου και σε συγκέντρωση που είχε η ελληνική αποστολή, έπαιξε πιάνο και μάγεψε τους πάντες…

Ο Μίλτος Τεντόγλου έπαιξε πιάνο στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και έκλεψε την παράσταση ξανά

Η αντίστροφη μέτρηση για την 18η έκδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου βρίσκεται στην τελική ευθεία της.

Πριν από την έναρξη των αγώνων, τα μέλη της ελληνικής απόστολής είχαν την ευκαιρία πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους συγκέντρωση.

Η συνάντηση έγινε στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του Όρεγκον, όπου πέρα από τις απαραίτητες πληροφορίες για τεχνικά ζητήματα, άπαντες είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στον προπονητή ρίψεων, Γιώργο Μποτσκαριώβ για τα γενέθλια του.

Την παράσταση έκλεψε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος έπαιξε πιάνο.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν το ταλέντο του στη μουσική και το έπραξε για ακόμα μια φορά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έπαιξε πιάνο στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και έκλεψε την παράσταση ξανά

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης κάθισε στο πιάνο μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή και έπαιξε λίγες νότες από το «Έμεινα εδώ», αλλά και το «Ζεμπέκικο της Ευδοκίας» κερδίζοντας τα εύσημα των συναθλητών του. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Μποτσκαριώβ δέχθηκε ευχές για τα γενέθλια του, που φέτος έπεσαν πάνω στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου ανέλαβε να ενημερώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της αποστολής για όλα τα θέματα όπου αφορούν στην έναρξη των αγώνων και φυσικά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους. Τις ευχές της διοίκησης στην ομάδα μετέφερε η επικεφαλής της αποστολής, Βούλα Παχατουρίδου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν