Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει από τη ζωή μας»

by Εύα Ζαχαριάδη

Νίκος Μουτσινάς: Η επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί

Μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για τη προσωπική του ζωή αλλά και για την προσπάθεια που κάνει να υιοθετήσει ένα παιδί.

“Δεν είναι εύκολο. Μπορεί πιο εύκολα ένας άλλος άνθρωπος. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμάται να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα; Και να έχει για πέντε χρόνια, δύο φορές την εβδομάδα, έναν κοινωνικό λειτουργό να ελέγχει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η σκέψη για μία πρόνοια και είναι λίγο στενάχωρο”, τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

“Προσπαθώ να υιοθετήσω ένα παιδί, είμαι σε ενέργειες, θα δούμε τι θα γίνει, μπορεί να μην είναι και τυχερό. Δεν με θυμώνει, μπορεί να είμαι σε επόμενο γύρο”.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει από τη ζωή μας»

Σχετικά με την άποψη που είχε η μητέρα του για την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: “Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα, να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει πια από τη μέση, από τη ζωή μας”.

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά μιλάει για την υιοθεσία

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo