Νίκος Οικονομόπουλος: Το νέο βιογραφικό ντοκιμαντέρ του, Faith
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στον Νίκο Οικονομόπουλο και έχει τον τίτλο, «Faith». Για πρώτη φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν αποκαλύπτει πτυχές μόνο από την επαγγελματική του πορεία αλλά και από την προσωπική του ζωή.
Το «FAITH» ξετυλίγει, για πρώτη φορά ακολουθεί τον Νίκο Οικονομόπουλο, αιχμαλωτίζοντας την ανεξάντλητη ενέργειά του εντός και εκτός σκηνής. Μια ενέργεια που αντλεί από τη δύναμη της πίστης του. Πίστη στον Θεό, στην οικογένεια, στο εαυτό του, στη μουσική και στους θαυμαστές του, οι πέντε πυλώνες που τον οδήγησαν στην κορυφή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.
Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», όπου μίλησε για το πατρικό ένστικτο, για το πότε θα κάνει οικογένεια, αλλά και για τη στιγμή που συγκινήθηκε σε συναυλία του βλέποντας τους γονείς του.
Έχει χτυπήσει το πατρικό ένστικτο;
«Έχει χτυπήσει το πατρικό ένστικτο. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Δεν μπορώ να το σχεδιάσω. Και σ’ αυτό, ενώ εγώ έχω πρόγραμμα στη ζωή μου σε όλα, σ’ αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα».
Πότε θα κάνει οικογένεια;
«Όποτε θέλει ο Θεός. Δεν με πήραν και τα χρόνια».
Ο Νίκος Οικονομόπουλος για το φλερτ και τον έρωτα
«Έχει χαθεί το φλερτ και ο έρωτας»