Ο Πασχάλης Τερζής αποκαλύπτει για τη σύζυγό του: “Με τη γυναίκα μου έχουμε να κοιμηθούμε 35 χρόνια μαζί”

Πασχάλης Τερζής: Μια σπάνια εξομολόγηση από τον τραγουδιστή

Ο Πασχάλης Τερζής παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τους γονείς του και για την σύζυγο του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που εδώ και χρόνια έχει αποτραβηχθεί από τη δημοσιότητα και δεν ασχολείται πια ενεργά με το τραγούδι, μίλησε για τη ζωή του και αποκάλυψε πολλά στην καλή του φίλη Σεμίνα Διγενή.

Πασχάλης Τερζής: Το απόσπασμα από την συνέντευξη

“Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω επαγγελματίας τραγουδιστής, γιατί ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί. Οι γονείς μου είχαν μια άποψη για τη νύχτα. Η μητέρα μου μου είπε ‘Γιατί αγόρι μου εσύ τραγουδιστής; Εσύ είσαι καλό παιδί’. Όταν είδε ότι το παιδί της ούτε την πρόσβαλε, ούτε άλλαξε σαν χαρακτήρας, άρχισε να της αρέσει”, ανέφερε ο Πασχάλης Τερζής για την αντίδραση της μητέρας του όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

“Το πιο μεγάλο κατόρθωμα και για τους δυο μας είναι ότι με τη γυναίκα μου έχουμε να κοιμηθούμε 35 χρόνια μαζί, όταν ερχόμουν εγώ εκείνη ξυπνούσε”, είπε ο τραγουδιστής αναφορικά με τη σύζυγό του και τον γάμο τους.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη