Ο πιο γκαντέμης παίκτης στην ιστορία των ελληνικών τηλεπαιχνιδιών

Ελληνικά Τηλεπαιχνίδια: Ο πιο γκαντέμης παίκτης στην ιστορία της τηλεόρασης

Ελληνικά Τηλεπαιχνίδια: Το βίντεο με τον πιο γκαντέμη παίκτη ήρθε στη δημοσιότητα

Ελληνικά Τηλεπαιχνίδια: Παλαιότερα, τα τηλεπαιχνίδια ήταν τεράστιες υπερπαραγωγές που προσέφεραν δώρα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, λόγω των μεγάλων επάθλων υπήρχε και τεράστιος ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες που διεκδικούσαν τα πολυπόθητα δώρα.

Το Μεγάλο Παζάρι ήταν ένα τηλεπαιχνίδι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που έκανα θραύση στην ελληνική τηλεόραση το 1991. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσκάλεσε παίκτες και τηλεθεατές σε ένα πραγματικά Μεγάλο Παζάρι επί της μικρής οθόνης. Εκεί, η τύχη και το ρίσκο αποτελούσαν συνήθως τις μόνες «εγγυήσεις» μιας επιτυχημένης αγοράς.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παιχνίδια των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης, που μεταδόθηκε με μεγάλη επιτυχία από το MEGA για τέσσερα χρόνια, χαρίζοντας αναρίθμητα δώρα στους εκατοντάδες παίκτες που έλαβαν μέρος σε αυτό.

Ελληνικά Τηλεπαιχνίδια: Ο πιο γκαντέμης παίκτης στην ιστορία της τηλεόρασης

Ο πιο γκαντέμης στην ιστορία των ελληνικών τηλεπαιχνιδιών

Αυτό το βίντεο από το παρελθόν που βγήκε προσφάτως στην επιφάνεια δείχνει ένα άντρα που σίγουρα πολλοί μέχρι στιγμής του δίνουν τον τίτλο ως του πιο γκαντέμη σε ελληνικό τηλεπαιχνίδι που έχει υπάρξει ποτέ!

Το φοβερό είναι, ότι ο άντρας πήγε στο ‘Μεγάλο Παζάρι’ και είχε όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις διαδοχικές ευκαιρίες για να κερδίσει ένα σκάφος. Τελικά όμως, δεν τα κατάφερε

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo