Ο πιο γλυκός παππούς ο Παύλος Ορκόπουλος: Τα εγγόνια του πρωταγωνιστή της σειράς «Παγιδευμένοι»

by Εύα Ζαχαριάδη

Παύλος Ορκόπουλος: Μιλάει για τα εγγόνια του και συγκινεί

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι», Παύλος Ορκόπουλος, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Παύλος Ορκόπουλος, εκτός από σπουδαίος ηθοποιός είναι και παππούς δύο αγοριών, ένα ρόλο που απολαμβάνει περισσότερο απ’ όλους της ζωής και της καριέρας του!

Ο πιο γλυκός παππούς ο Παύλος Ορκόπουλος: Τα εγγόνια του πρωταγωνιστή της σειράς «Παγιδευμένοι»

Ο πρωταγωνιστής των «Παγιδευμένων» μίλησε για την μεγάλη αγάπη της ζωής του, τα εγγόνια του.

Τι απολαμβάνετε στη ζωή; Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο τι σας κάνει να είστε χαρούμενος;

«Το καινούργιο στη ζωή μου είναι τα δύο εγγόνια μου -δύο αγόρια 7,5 και 4,5 ετών- και η ζωή μου είναι συναρπαστική. Μας δένει το ρήμα παίζω. Εγώ ρωτάω τα εγγόνια μου τι παίζουν και εμένα ο κόσμος με ρωτάει πού παίζω. Μας δένει η ίδια ερώτηση. Και στην καραντίνα ακόμα εγώ συνέχισα να παίζω, γιατί αυτό κάναμε, παίζαμε. Αυτό είναι πολύ ισχυρό στοιχείο, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τα εγγόνια μου και αυτό μου αφερεί χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ!», είπε στον Τηλεθεατή.

Ο πιο γλυκός παππούς ο Παύλος Ορκόπουλος: Τα εγγόνια του πρωταγωνιστή της σειράς «Παγιδευμένοι»

Παύλος Ορκόπουλος: Μιλάει για την Μάγδα Φύσσα και τον θαυμασμό του για την γυναίκα αυτή

Ο Ορκόπουλος, που είχε περάσει μια δική του τραγωδία, μιλώντας για το ρόλο του είχε αποκαλύψει, ότι για να μπορέσει να στηρίξει την ερμηνεία του αντλεί δύναμη από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα.

«Είναι τραγικό αυτό! Επειδή έχει χάσει το γιο του, έχει ανάγκη να βγάλει κάπου τα πατρικά του αισθήματα. Ο άλλος θέλει να επενδύσει πάνω σε έναν πατέρα και δημιουργείται μια σχέση. Που να ξέραμε τι συμβαίνει… Είναι τραγικό. Ότι κι αν συμβεί, το τέλος θα είναι τραγικό που θα καταγραφεί μέσα στην ψυχούλα αυτού του ανθρώπου που κουβαλάει αυτό, το ότι έχασε το γιο του…

Ο ηθοποιός πρέπει να αντλεί από γεγονότα που έχουν συμβεί. Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται. Σε αυτό πάνω, και να με συγχωρεί αυτή η μάνα, αλλά αντλώ από τον πόνο της για να μπορέσω να στηρίξω κι εγώ την ερμηνεία μου και να αφορά το σήμερα. Δεν μπορώ να παραλληλίσω τον πόνο της με τον πόνο μου, απλώς, και να συγχωρεί, αντλώ από αυτόν τον πόνο…», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος αναφερόμενος στην Μάγδα Φύσσα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν