Ο πιο όμορφος της Ελλάδας: Όλες οι γυναίκες ζητάνε να παντρευτούν τον Κωνσταντίνο Άργυρο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές που ξετρέλαναν τις θαυμάστριες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στο έπακρον και μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Οι θαυμάστριες του μόλις είδαν τις φωτογραφίες άρχισαν να τον ζητάνε σε γάμο.

Οι νέες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια ημίγυμνη φωτογραφία του με φόντο το ηλιοβασίλεμα, και όπως ήταν φυσικό, έπεσαν «βροχή» τα likes.

Οι καλλιτεχνικές αυτές λήψεις προκάλεσαν αμέτρητες αντιδράσεις και μάλιστα μια θαυμάστρια ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.. να την παντρευτεί.

Ο καλλιτέχνης διατηρεί χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική του ζωή. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο ίδιος είχε αναφέρει: «Έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο κιόλας χώρισα. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είσαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, από την άλλη συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά, οπότε αυτήν την ισορροπία δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι φωτογραφίες και τα σχόλια που άφησαν οι θαυμάστριες του

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του