«Ο πραγματικός λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου»: Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

by Τόνια Τζαφέρη
«Ο πραγματικός λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου»: Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ο πραγματικός λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μέσα από την συνέντευξη της στο Enjoy μίλησε για όλα και κυρίως για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα μαλλιά της.

Πιο αναλυτικά όλα ξεκίνησαν, όταν κόλλησε κορονοίο:

«Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορωνοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες.

Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορωνοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορωνοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους.

Η συνέχεια συνέντευξης της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ορέστη κα