Ο πραγματικός λόγος που η Καλλιόπη φοράει συνέχεια το ίδιο παλτό και το ίδιο μαντήλι στο Σασμό

by Τόνια Τζαφέρη

Σασμός: Η ενδυματολογία της Καλλιόπη έχει πολλά να πει

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν είναι και αυτή του “Σασμού”, η οποία έχει καθηλώσει το κοινό με την υπόθεση και τις ερμηνείες. Μια από τους πρωταγωνιστές είναι και η Καλλιόπη Σταματάκη.

Ο Σασμός είναι μία σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, τη φετινή σεζόν και η Καλλιόπη είναι ένας χαρακτήρας που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μάλιστα, ένα από τα ερωτήματα που αφορούν την Καλλιόπη είναι γιατί φοράει συνέχεια το ίδιο μαύρο παλτό και το ίδιο μαντήλι στη σειρά.

Ο πραγματικός λόγος που η Καλλιόπη φοράει συνέχεια το ίδιο παλτό και το ίδιο μαντήλι στο Σασμό

Τι είπε η ίδια η ηθοποιός για την Καλλιόπη του Σασμού

Η Μαρία Τζομπανάκη, που υποδύεται την Καλλιόπη, βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για τις ενδυματολογικές επιλογές της ηρωίδας της, υπογραμμίζοντας «όλα αυτά εγώ τα ‘χω δει αποσπασματικά και πιο πολύ σε κάποιες γυναίκες στη στάση τους, τον τρόπο που ντύνονταν. Όταν αυτές οι γυναίκες φεύγανε από τον άντρα, δηλαδή πέθαιναν οι άντρες τους νωρίς και αποφασίζανε ότι κλείνουν το παράθυρο προς τον έρωτα, τα ρούχα που φορούσαν δεν διαγράφανε ποτέ το σώμα τους ήταν λίγο μεγαλύτερα από εκείνο όμως. Αν το παρατηρήσεις, το κάνω και εγώ πολύ συχνά αυτό. Πάντα είμαι πολύ προσεκτική σε αυτό. Παραδείγματος χάριν, το παλτό ή το τσεμπέρι που ποτέ δεν βγαίνει. Μου λένε τα παιδιά μα γιατί έτσι και τους λέω συνέχεια ότι έτσι είναι αυτές οι γυναίκες και με αυτόν τον τρόπο έδειχναν πάντοτε κάτι», είπε.

Ο πραγματικός λόγος που η Καλλιόπη φοράει συνέχεια το ίδιο παλτό και το ίδιο μαντήλι στο Σασμό

Υπενθυμίζεται ότι κάτι αντίστοιχο είχαν αναρωτηθεί οι χρήστες του twitter και για τον Μαθιό, ο οποίος φοράει συνέχεια τα ίδια μαύρα ρούχα. «Ο φίλος μας ο ενδυματολόγος, ο Κλέων, φτιάχνει έναν διαφορετικό τύπο ενδυματολογικά, για κάθε ήρωα. Ο Μαθιός είναι πιο “dark”. Σκεφτείτε τον Μαθιό να φοράει αντί για πουκάμισα, μπλουζάκια! Ο κάθε ήρωας στη σειρά έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα ενδυματολογικά και πολύ προσεγμένα», ήταν η απάντηση.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν