Ο πραγματικός λόγος που ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express

by Τόνια Τζαφέρη

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αποχώρησαν ήδη από το ριάλιτι στην Ταϊλάνδη

Ούτε μια μέρα δεν άντεξε το ζευγάρι Μαυρίκιος – Ιλαείρα στην Ταϊλανδή, όπου είχαν βρεθεί με σκοπό να συμμετέχουν σε νέα ταξιδιωτική, τηλεοπτική εκπομπή.

Πριν δύο εβδομάδες, οι παίκτες του «Asia Express» αναχώρησαν από την Ελλάδα για… Ταϊλάνδη! Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πριν δύο ημέρες η εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απαθανατίστηκαν… στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο πραγματικός λόγος που ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Καβέτσου στο «Open Weekend», το ζευγάρι φαίνεται πως αποχώρησε οικειοθελώς από το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, μετά από μόλις μια ημέρα!

Η οικειοθελής αποχώρηση της Ιλαείρας και του Μαυρίκιου

«Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Open.

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση έπαιρναν αρκετά καλά χρήματα για τη συμμετοχή τους στο Asia Express, ωστόσο δεν άντεξαν… πάνω από μία ημέρα!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν