Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκαλύπτει: Η απάντηση για το «τρίτο πρόσωπο» μετά το διαζύγιο

Παναγιώτης Τριβυζάς: Απαντάει σε όλα μετά το διαζύγιο

Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στους δημοσιογράφους. Μίλησε για την αναχώρηση της Σταυρούλας για τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σχετικά με το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή είπε χαρακτηριστικά: «Όχι δεν έχουμε καμία επικοινωνία τίποτα. Μου το μετέφεραν αυτό που είπε η Σταυρούλα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο και θα σταθώ σε αυτό μόνο».

Θα ξαναμιλήσει ο Παναγιώτης Τριβυζάς με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Και συνέχισε για το ντόρο που δημιουργήθηκε: «Δεν με ενοχλούν όσα ακούγονται. Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή του κάθε ζευγαριού, οπότε όλα καλά».

Στην ερώτηση αν θα επικοινωνήσει μαζί της σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε χωρίσει κι έχει παρθεί ένα διαζύγιο. Τέλος μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση. Έχει κλείσει. Πάντα χαμογελαστός όχι στενοχωρημένος. Ήταν κοινή απόφαση και μέχρι εδώ».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα