Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό τα σπάσαμε” με τον Αντώνη Κανάκη»

by Τόνια Τζαφέρη

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι αποκάλυψε για την σχέση του με τον Κανάκη

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και το τηλεοπτικό κοινό δεν χόρταινε να τους παρακολουθεί μαζί και να γελάει με τα αστεία και την χημεία τους. Όλα αυτά όμως αλλαξαν ριζικά πριν από πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ κανείς να γνωρίζει το γιατί…

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου και αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη, αλλά και στο πως βίωσε την περίοδο της καραντίνας.

Αρχικά, ερωτηθείς για το εάν έχει ακούσει κάτι για κάποιον, το οποίο τον έκανε «να πέσει από τα σύννεφα», δήλωσε πως πλέον δεν υπάρχει κάτι που να τον σοκάρει. «Τα ακούμε και τα καταπίνουμε και πάμε παρακάτω. Πιστεύω πως έχουμε να δούμε και άλλα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό τα σπάσαμε” με τον Αντώνη Κανάκη»

Τι δήλωσε ο Καλυβάτσης για την περίοδο της καραντίνας

Σε ό,τι αφορά την περίοδο της καραντίνας, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι ήταν ένας χρόνος τον οποίο χάρηκε καθώς τα προηγούμενα 4-5 έτη δούλευε ασταμάτητα. «Το είδα σαν δώρο ,το διασκέδασα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τις πρώτες μέρες που ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, το 2007. Όπως αποκάλυψε, ο λόγος της μετακόμισης ήταν η λήξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό τα σπάσαμε” με τον Αντώνη Κανάκη»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε τέλος και για τη σύντροφό του, Υρώ Λούπη. Εξομολογήθηκε ότι στην καραντίνα κύλησαν όλα ήρεμα μεταξύ τους και αποκάλυψε πως αυτός είναι που «μπαίνει στην κουζίνα» στο σπίτι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo