Ο Σταύρος Νικολαΐδης εξομολογείται: «Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά. Χάσαμε δυο μωρά στον 5ο μήνα της κύησης»

Σταύρος Νικολαΐδης: Η κατάθεση ψυχής του ηθοποιού

Ο Σταύρος Νικολαΐδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην On Time. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει αλλά και για τις φορές που έχει κλάψει.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και για τις τρείς αποβολές που είχαν με τη γυναίκα του.

Οι στιγμές που έκαναν τον Σταύρο Νικολαΐδη να λυγίσει

«Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι να κλάψω. Μπορεί να κλάψω και σε μια ταινία. Δηλαδή, όσο εύκολα γελάω, τόσο εύκολα κλαίω. Μπορώ να συγκινηθώ και να βουρκώσω από μια διαφήμιση. Αλλά οι πιο δύσκολες στιγμές μου που στεναχωρήθηκα κι έκλαψα με λυγμούς ήταν όταν η γυναίκα μου, η Γιώτα μου, είχε τρεις αποβολές.

Χάσαμε δυο μωρά στον πέμπτο μήνα της κύησης. Μετά από ένα χρόνο, ακριβώς την ίδια εποχή, την ίδια εβδομάδα. Ήταν τραγικό. Ήταν κοριτσάκια και τα δύο. Είχαμε σκεφτεί και όνομα. Επειδή Μαίρη έλεγαν τη μάνα μου και Ελένη τη δική της, είχαμε σκεφτεί το Μαριαλένα. Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά. Κι ύστερα χάσαμε άλλο ένα στον τρίτο μήνα, σε μια παλίνδρομη κύηση. Όμως είναι τόσο γερές οι βάσεις της αγάπης μας που αντέξαμε.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα