Ο Στέλιος Παρλιάρος αποκαλύπτει για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Το παιδί θα παντρευτεί και θα θεωρούν ότι είναι δικό μου»

Στέλιος Παρλιάρος: Δίνει τέλος στα σενάρια για την σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1». Ο διάσημος ζαχαροπλάστης μέσα από την συνέντευξη έδωσε τέλος σε διάφορα σενάρια που αφορούν την σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Το είπα και σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ότι το παιδί του Φώτη θα παντρευτεί και θα θεωρούν ότι είναι δικό μου», ανέφερε αρχικά.

Στέλιος Παρλιάρος: Απόσπασμα της συνέντευξης του

Ο γνωστός pastry chef μίλησε για την πρώτη γνωριμία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο όταν συνεργάστηκαν μαζί στην πρωινή ζώνη του Mega: «Με τον Φώτη είμαστε πολύ φίλοι και γίναμε από την εκπομπή “Σαν το σπίτι σας” πριν 22 χρόνια. Κάναμε και κάνουμε πολλή παρέα, έτυχε ο Φώτης να κάνει το παιδί και με γεια του και χαρά του. Επειδή τους ήρθε ότι με ένα σεφ είναι ο Φώτης κ.λ.π. κι είπαν ποιος είναι αυτός ο σεφ; Ο Παρλιάρος. Αν θα γκουγκλάρεις τώρα αμέσως κάτω από τον Φώτη είναι Παρλιάρος», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Στέλιος Παρλιάρος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή: «Το διαχειρίστηκα πολύ ψύχραιμα και πολύ καλά. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο κολλητός κι επειδή είναι κι αυτός στην τηλεόραση πρέπει να είναι μαζί το παιδί. ‘Ελεος. Μπαίνουν στην προσωπική σου ζωή, που εγώ δεν δίνω δικαιώματα», είπε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024