«Ο Τερζής είναι μια χαρά. Έκανε 2 εγχειρήσεις και τον κράτησαν πίσω»

Πασχάλης Τερζής: Τα νέα που έχουμε για τον γνωστό τραγουδιστή

Εδώ και αρκετά χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του και τον εαυτό του, έχοντας αποσυρθεί από το ελληνικό τραγούδι και την μουσική σκηνή.

Τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει να σταματήσει να τραγουδά και ζει μια ήρεμη ζωή στη Θεσσαλονίκη παρέα με την οικογένειά του. Ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε για τον αγαπημένο του συνάδελφο λέγοντας πως στο παρελθόν υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στους γοφούς.

Ζαφείρης Μελάς μίλησε για την κατάσταση του Πασχάλη Τερζή

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Love it». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε μια πολύ δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Βασίλη Τερλέγκα.

«Τα σημερινά παιδιά δε σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»