Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται: «Όταν είμαι σε κίνηση στο δρόμο, βάζω δυνατά με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η αφοπλιστική συνέντευξη για τη προσωπική ζωή του

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και άνοιξε τη καρδιά του για την προσωπική του ζωή. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του αλλά και τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Θεωρώ αυτονόητο ότι κάθε βραδύ θα κάνουμε την προσευχή μας με τον γιο μου. Αν βάλεις να ακούσεις ψαλμούς, σε πιάνει δέος. Όταν είμαι σε κεντρικούς δρόμους με κίνηση, βάζω δυνατά στο αυτοκίνητο με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς».

«Αγχώθηκα όταν έγινα πατέρας γιατί δεν ήθελα να μεταφέρω στην σύζυγο μου το προσωπικό μου δράμα. Με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι όταν αγαπάς τα παιδιά, ομορφαίνει η ψυχή σου», σημείωσε ο ηθοποιός.

Τα παιδικά χρόνια του Θανάση Βισκαδουράκη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά χρόνια.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία των παιδικών μου χρονών, ήταν το αβέβαιο μέλλον. Τα χρόνια στο ορφανοτροφείο μας απαγορευόταν να ονειρευόμαστε μια καλύτερη ζωή. Δεν ήξερα τι είναι η κοινωνία.

Δεν ήξερα πως είναι η οικογένεια. Τα αδέρφια μου ήταν τα άλλα παιδιά από το ορφανοτροφείο. Έχω κρατήσει φίλιες από το ορφανοτροφείο. Είχα ρωτήσει ένα παιδί από εκεί, αν έκλαψε όταν πέθανε ο βιολογικός του πατέρας και μου απάντησε όχι».

Παραδέχθηκε ότι έχει μετανιώσει που παραιτήθηκε από τον «Πρωϊνό καφέ», ενώ όλοι από το κανάλι του έλεγε ότι η πόρτα τους είναι ανοιχτή για αυτόν.

«Είμαι εγωιστής. Πηγαίνω εκεί που με αγαπάνε. Αν δω ότι δεν με αγαπάς τότε δεν καταλαβαινόμαστε και μετά δεν υπάρχει δημιουργία», είπε.

Το καλοκαίρι θα συμμετάσχει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μετά από πρόσκληση της οικογένειας Σπυροπούλου, στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη