Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκαλύπτει: «Η γυναίκα θέλω να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά»

by Εύα Ζαχαριάδη

Θέμης Αδαμαντίδης: Η δήλωση που προκάλεσε σούσουρο

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Σισσύς Χρηστίδου μετά από τον ντόρο που είχε προκληθεί με την υποθέση ξυλοδαρμού στην Βαρβάρα Κίρκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συντροφικότητα αλλά και για το πως θέλει την σύντροφο του.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega, ο τραγουδιστής ανέφερε τις απόψεις του για συντροφικότητα, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- πως «η γυναίκα πρέπει να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα».

«Τη σχέση και την αγάπη τη βλέπω με δική μου φιλοσοφία. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Με τη Βαρβάρα δεν είχαμε καμιά σοβαρή σχέση, ήταν μια ελεύθερη σχέση. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει. Αν είχε συμβεί, θα μου είχε ξανακάνει μήνυση», είπε.

Θέμης Αδαμαντίδης: Οι δηλώσεις του σχετικά με την Κίρκη

»Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται, θα φανεί στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο, το ξέρει καλά ο κύριος Κούγιας και θα φανεί στη δίκη. Οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφό της», συνέχισε.

«Έκανε την καταγγελία γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν, αντάλλαζε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και γι’ αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Δεν ήμουν χειριστικός», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκαλύπτει: «Η γυναίκα θέλω να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά»

»Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό αυτό και δεν τη μπορούσα άλλο. Η κυρία Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να διαψεύσει. Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά», συνέχισε.

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του, τον κόσμο και τις γυναίκες.

«Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω; Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα, κανένα χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Δείτε όλα όσα είπε:

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν