Ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον επισκέφτηκε και προσκύνησε τον Άγιο Διονύσιο στη Ζάκυνθο

Μάτζικ Τζόνσον: Επισκέφτηκε και προσκύνησε τον Άγιο Διονύσιο στη Ζάκυνθο

Μάτζικ Τζόνσον: Απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Ζακύνθου

Μάτζικ Τζόνσον: Τις διακοπές του στα νησιά του Ιονίου πραγματοποιεί ο θρύλος των NBA. O Ερβιν Μάτζικ Τζόνσον, μαγνητίζει τα βλέμματα με την σπουδαία φυσιογνωμία του και την ευγενική παρουσία του.

Ο ύψους 2,06 μ. κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ σουλατσάρει τις τελευταίες ημέρες στο Ιόνιο, αφού μετά την Κέρκυρα και την Ιθάκη επισκέφθηκε με την οικογένειά του την όμορφη Ζάκυνθο.

Μάλιστα, ο 61χρονος Αμερικανός επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου, όπου είδε από κοντά την κάμαρα του αγίου και την προσκύνησε. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα διακριτικός ακούγοντας με προσοχή και ευλάβεια όσα τού εξηγούσε η ξεναγός.

Μάτζικ Τζόνσον: Επισκέφτηκε και προσκύνησε τον Άγιο Διονύσιο στη Ζάκυνθο

Οι σχετικές αναρτήσεις του θρύλου των NBA στα κοινωνικά δίκτυα

Σε σχετική ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη μονή εξηγώντας στους followers του, ποιος ήταν ο άγιος Διονύσιος. Ακόμα, δημοσίευσε λεπτομέρειες από τον ναό που, όπως φαίνεται, τον εντυπωσίασε αρκετά.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA με τους Los Angeles Lakers και τρεις φορές MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο φαίνεται ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών του στην Ελλάδα, χαμογελώντας σε όλους όσοι τον χαιρετούν και ποζάροντας για να βγει φωτογραφία με τους θαυμαστές του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo