Ο τσιγκούνης της χρονιάς: Ο άνθρωπος που ζήτησε από τους καλεσμένους του να φέρουν χρήματα ή φαγητό για το ρεβεγιόν στο σπίτι του

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Μετά το μήνυμά του οι φίλοι του τον αποκάλεσαν εγωιστή

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος αυτή είναι συνυφασμένη με δυνατά συναισθήματα, όπως η αλληλεγγύη και η συμπόνια. Ωστόσο κάποιοι δεν αντιμετωπίζουν με αγάπη τη γιορτινή αυτή ημέρα. Πιο συγκεκριμένα ένα ανδρόγυνο από την Αμερική που προκάλεσε οργή και θυμό στην παρέα τους.

Το ζευγάρι δημοσίευσε στο Reddit το μήνυμα που έστειλε στους φίλους του, ώστε να διοργανώσουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Όπως φαίνεται ζήτησαν από τους καλεσμένους να φέρουν είτε το δικό τους φαγητό είτε χρήματα.

Η αιτία που τους οδήγησε να στείλουν ένα τέτοιο μήνυμα είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο διοργανώνουν ένα παρόμοιο πάρτι, με 20-24 καλεσμένους, με τα έξοδα να τα επωμίζονται εκείνοι.

Όπως εξήγησε ο 35χρονος «Κάθε χρόνο διοργανώνουμε ένα τέτοιο πάρτι με τα έξοδα να προσεγγίζουν το ποσό των 500€». Συνέχισε λέγοντας: «Αυτή την χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς αντιμετωπίσαμε οικονομικές δυσκολίες. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο. Να φέρουν είτε φαγητό είτε 20€».

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι σχολίασαν κάτω από την δημοσίευση των, με το κοινό του διαδικτύου να διχάζεται για την συμπεριφορά του ζευγαριού.

Δείτε το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Reddit

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη