Ο Βασίλης Μπισμπίκης όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Με φαλάκρα και αρκετά κιλά ως «αστυνομικός Πορφύρης»

Βασίλης Μπισμπίκης: Η εμφάνιση του στη παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία»

Η εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη που πρωταγωνίστησε στη παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» έχει συζητηθεί πολύ. Ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύθηκε τον αστυνομικό Πορφύρη για τις ανάγκες του ρόλου του έπρεπε να μεταμορφωθεί σε ηλικιωμένο με φαλάκρα και έξτρα κιλά.

Με αφορμή το τέλος των παραστάσεων στην Αθήνα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του, δείχνοντας ακριβώς πώς μοιάζει ως «Πορφύρης», μιας και τα μέχρι τώρα στιγμιότυπά του από το έργο δεν ήταν καθαρά.

Καθισμένος σε μία καρέκλα, με λίγα μαλλιά, προσθετικά στο σώμα, πουκάμισο και τιράντες, ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει ως «αστυνομικός Πορφύρης» και κρατά ένα σακουλάκι με ποπ κορν.

Δείτε το στιγμιότυπο

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βασίλης Μπισμπίκης έγραψε:

«Έγκλημα και τιμωρία” Αθήνα τέλος αύριο.. Ευχαριστώ την στέγη και τους ανθρώπους της.. και πάνω από όλα την ομάδα μας.. “Καλύτερα να πηγαίνεις λάθος στον δρόμο σου παρά σωστά στον δρόμο κάποιου άλλου” (Έγκλημα και Τιμωρία)»

Εικόνα από την παράσταση, έδειξε πριν από κάποιο διάστημα και η εκπομπή «Το Πρωινό». «Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα» με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα», που είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι έκανε πρεμιέρα χθες (22.03.2023) και θα παίζεται, από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, έως τις 23 Απριλίου στη Στέγη.

Το «Έγκλημα και Τιμωρία: Αθήνα» έρχεται με έναν θίασο 20 ηθοποιών να αφηγηθεί μια «νέα» ιστορία, ενός «νέου» Ρασκόλνικοβ, ερμηνευμένου από τον Θοδωρή Σκυφτούλη, με τρόπο ακραία ρεαλιστικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μπισμπίκη.

Την ελεύθερη μεταγραφή του έργου συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Γιάννης Μελιτόπουλος.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα