Ο ξαφνικός θάνατος της πρώτης του γυναίκα: Η άγνωστη τραγική ιστορία του Πασχαλη Τερζή που τον είχε τσακίσει

Πασχαλης Τερζής: Μιλάει για την τραγική απώλεια της γυναίκας του

Ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές του λαϊκού τραγουδιού, ο Πασχάλης Τερζής, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Μπορεί πλέον ο ίδιος να έχει αποσυρθεί από τον χώρο του τραγουδιού μετά από προσωπική απόφαση, ωστόσο λίγη γνωρίζουν την τραγική ιστορία του πριν γίνει διάσημος καθώς υπήρξε ξανά παντρεμένος πριν γνωρίσει την δεύτερη σύζυγό του…

Όπως είχε αναφέρει ήταν η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή του και είχε σκεφτεί μάλιστα να βάλει τέλος, όμως έπρεπε να σταθεί δυνατός για τον γιο που είχαν αποκτήσει που είναι και το πρώτο του παιδί. Πριν από καιρό ο ίδιος είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως:

Πασχάλης Τερζής: Αυτή είναι η ιστορία της πρώτης συζύγου του

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: “Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;”. Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Related posts

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό