Όχι μόνο η Αραβανή: 6 Διάσημες Ελληνίδες που είχαν σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο

by Τόνια Τζαφέρη

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι γνωστές γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

Παρότι δεν τραβά τα βλέμματα με την προσωπική του ζωή συχνά, ο γνωστός τραγουδιστής υπήρξε ζευγάρι με δημοφιλείς γυναίκες που έκαναν το ζευγάρι να συζητηθεί στα ενημερωτικά μέσα.

Η αλήθεια είναι πως η πιο γνωστή σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν αυτή με την Ευαγγελία Αραβανή! Ο αγαπημένος τραγουδιστής συχνά πυκνά απασχολεί τα media με τα φλερτ του και εμείς συγκεντρώσαμε τις διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες (είχε γραφτεί τουλάχιστον) είχε σχέση!

Αρκετές ήταν οι επώνυμες κυρίες που έχουν περάσει από την αγκαλιά του γοητευτικού Νίκου Οικονομόπουλου!

Η πρώτη ήταν η Χριστίνα Σάλτη με την οποία είχε ένα έντονο φλερτ όταν ήταν συμπαίκτες στο Dream Show στον Alpha.

Μία άλλη σοβαρή σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν με το μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, που φέρεται να έληξε το 2019 με άκρως επεισοδιακό τρόπο.

Όχι μόνο η Αραβανή: 6 Διάσημες Ελληνίδες που είχαν  σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ακολούθησε ένας μεγάλος έρωτας με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα. Ήταν ζευγάρι το 2014 και η σχέση τους είχε κρατήσει περίπου 1,5 χρόνο. Φήμες τους ήθελαν να επανασυνδέθηκαν τον χειμώνα του 2020, αλλά η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Όχι μόνο η Αραβανή: 6 Διάσημες Ελληνίδες που είχαν  σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Παράλληλα, από τη ζωή του έχουν περάσει η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ και η πρώην παίκτρια του GNTM, Σοφία Ζαχαριάδου. Φήμες τον ήθελαν ζευγάρι και με την πρώην Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά, ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ.

Στο παρελθόν ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει αναφερθεί πολλές φορές στη βαθιά του πίστη στον Θεό και στη σχέση του με την εκκλησία.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και έχω στο καμαρίνι μου πάρα πολλές εικόνες. Αυτές τις εικόνες δηλαδή, δεν τις έχω για ντεκόρ. Μπορεί να ακουστεί παράλογο αλλά εγώ μιλάω με το Θεό. Νιώθω δηλαδή ότι του μιλάω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Επτά” και τη Μαρία Σταματέρη.

Μάλιστα, την περίοδο της καραντίνας είχε δώσει συνέντευξη στη Μαρία Γεωργάκαινα και στον “Ρυθμό” και είχε αναφερθεί στην πίστη του στον Θεό αλλά και τα μέτρα της καραντίνας που δεν επέτρεπαν την παρουσία του κόσμου στην εκκλησία.

«Κολλάς κορωνοϊό στην Εκκλησία, αλλά όχι στα σούπερ μάρκετ;», είχε αναρωτηθεί.

«Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν, να μεταλάβουν. Εγώ θα το έκανα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένα άνθρωπος που ήταν λεπρός», είχε αναφέρει ακόμα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν