«Οδηγάω ίδιο αμάξι με τον Κούλη»: Ο Μητσοτάκης στο νέο τραγούδι του SNIK

by Τόνια Τζαφέρη

SNIK: “Φλεξάρει” τον Πρωθυπουργό στο νέο του τραγούδι

Snik: Για πολύ έμεινε ”ήσυχος” ο δημοφιλής τράπερ… μετά τους χωρισμούς, τα προσωπικά του και τις φωτογραφίες που τραβούν το ενδιαφέρον. Έρχεται ένα νέο τραγούδι που ήδη μετρά χιλιάδες views και αρχίσει να συζητιέται.

Ακόμα και όταν δεν απασχολεί τα μίντια με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, τις σχέσεις του και τους χωρισμούς του με μοντέλα και παρουσιάστριες, βρίσκει πάντα τον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα ακόμα και με μικρές λεπτομέρειες της καλλιτεχνικής του παρουσίας.

Ο βραβευμένος τράπερ ανέβασε πρόσφατα τη νέα του δουλειά, με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Dominikana Latina στο οποίο υπάρχει συνεργασία με τον Salva, έκανε πρεμιέρα στο Youtube. Ήδη έχει ξεπεράσει τις 650.000 θεάσεις τις 2 ημέρες που είναι στον αέρα του καναλιού του.

«Οδηγάω ίδιο αμάξι με τον Κούλη»: Ο Μητσοτάκης στο νέο τραγούδι του SNIK

Μέσα στο τραγούδι του κατάφερε να προκαλέσει ακόμα μία φορά «φλεξάροντας» όπως συνηθίζει στους στίχους του για τα λεφτά του και τα περιουσιακά του στοιχεία.

Στο συγκεκριμένο μάλιστα τραγούδι εμπλέκει και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι οδηγούν το ίδιο, προφανώς υπερπολυτελές αμάξι.

Οι στίχοι του τραγουδιού με αναφορά στον πρωθυπουργό αναφέρουν:

«Ooh Μαρία Χριστίνα

Ρωτάει τι οδηγάω και πόσα βγάζω τον μήνα;

Dominicana Latina

Έλα να σου δείξω πως το ζω στην Αθήνα

Πόσοι βγάζετε λεφτά από το τραγούδι

Δεν ήθελες καπνό ήθελες τσιμπούκι

Οδηγάω ίδιο αμάξι με τον Κούλη»

Το νέτρο τραγούδι από τον Snik

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo