Οι διαμάχες που κανείς δεν γνώριζε: Ο τσακωμός της Αλίκης Βουγιουκλάκη με φίλη της για τον Παπαμιχαήλ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η θυελλώδης σχέση με τον Παπαμιχαήλ που την έκανε να τσακωθεί με άλλους

Είναι γνωστό πως η ηθοποιός είχε έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και δεν δίσταζε να τσακωθεί και να μαλώσει για όλα εκείνα που αγαπούσε.

Η μεγαλύτερη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Είχε ένα εκρηκτικό χαρακτήρα, δεν σήκωνε πολλές κουβέντες και όταν την ενοχλούσε κάτι θα το έλεγε αμέσως.

Ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και τις άλλες μεγάλες κυρίες του θεάτρου.

Ο Μάκης Δελαπόρτας θυμήθηκε τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πως αυτή του άλλαξε τη ζωή, με την κορυφαία ηθοποιό να έχει επίσης μια άγνωστη σχέση με συνάδελφό της.

Το περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Πήγαινα στον κινηματογράφο και έπαιρνα ένα κασετοφωνάκι μαζί μου και ηχογραφούσα τα τραγούδια από τις ελληνικές ταινίες. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η καλή μου νεράιδα. Μέσα σε 100 πιτσιρίκια μου είπε «για να σε δω εσένα» και τότε έγινα σαν παντζάρι. Εκείνη την εποχή έψαχνε για το «Καμπαρέ» έναν πιτσιρικά ξανθό και μου είπε: «θέλεις να παίξεις στο θέατρο μαζί μου;». Με πέρασε από οντισιόν, βρέθηκα κοντά της και αυτό οπωσδήποτε μου άλλαξε τη ζωή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχαν, με «πέτρα του σκανδάλου» τη Μιμή Ντενίση με… έμμεσο στόχο τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Όταν θυμάμαι το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με «κόβει» κρύος ιδρώτας. Η Αλίκη μου είπε «καλά, αυτή τη βδομάδα, είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνει και τιμάς τη Μιμή Ντενίση; Αυτό με πείραξε πολύ. Ήταν η εποχή που η Μιμή Ντενίση είχε πάρει στο θίασό της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αυτό την είχε πειράξει πιο πολύ και όχι η Μιμή η ίδια».

Ιστορία για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Στο θέατρο έμαθα πάντα αυτό που έλεγαν οι παλιοί: «βλέπε, άκου, σώπα»

«Στο θέατρο έμαθα πάντα αυτό που έλεγαν οι παλιοί: «βλέπε, άκου, σώπα». Όταν είχα την ιδέα να κάνω τον δίσκο «Αλίκη μου, Δημήτρη μου» πήγα στο σπίτι του Παπαμιχαήλ να του πω την πρότασή μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Παπαμιχαήλ ήταν «ε, βέβαια, ποιον θα έβαζες πρώτο, την Αλίκη». Του απάντησα πως οι κυρίες προηγούνται. Ο Παπαμιχαήλ με ρώτησε τι ποσοστό θα πάρει η Αλίκη και του απάντησα πως αυτά είναι μοιρασμένα. Βγαίνοντας από το σπίτι του Παπαμιχαήλ η Αλίκη με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν την έβρισε πολύ».

Ο δίσκος αυτός τελικά έγινε χρυσός και ήταν η ευκαιρία που τους ένωσε ξανά μαζί μετά από καιρό.

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο