Οι δυο τους είναι αξιολάτρευτοι και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Η μητέρα του Γιάννη Πλούταρχου που έχει τρελή αδυναμία στον γιο της

Γιάννης Πλουταρχος: Η μητέρα του, του έχει αδυναμία και δεν το κρύβει

Μπορεί να κρατά την οικογένεια του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η μητέρα του Γιάννη Πλούταρχου δεν διστάζει να δείξει την αδυναμία προς τον γιο της.

Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού τραγουδιού είναι ο Γιάννης Πλούταρχος. Μάλιστα σε μια πρόσφατη και σπάνια δημόσια εμφάνιση με την οικογένεια του, μας έδειξε και την μητέρα του, την οποία την λατρεύει.

«Η οικογένειά µου είναι ο πλούτος µου, η Μαρία και τα παιδιά µας, η δύναµή µου…» δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής και συμπλήρωνε: «Είναι υπέροχο πλάσµα η Μαρία και δεν έχουµε σταµατήσει να χτίζουµε τη σχέση µας στο πέρασµα του χρόνου. Παλεύουµε γι’ αυτήν και ποθούµε ο ένας τον άλλο σαν να γνωριστήκαµε τώρα. Είναι υπέροχο αυτό!».

Παρέα λοιπόν με ένα μέρος της οικογένειάς του αποφάσισε να περάσει μια βραδιά διασκέδασης στο θέατρο παρακολουθώντας το προ τριετίας πόνημα του Γιώργου Βάλαρη, την μεταφορά της ταινίας Μαριχουάνα Stop! στο Gazi Theater με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ζωντανό θρύλο, να ερμηνεύει τα τραγούδια του στη σκηνή.

Η έξοδος του Γιάννη Πλούταρχου με την οικογένεια του

Αναφέρουμε τη συγκεκριμένη έξοδο, επειδή εκεί ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον τραγουδιστή, που αποτελεί έναν περήφανο πατέρα, με την σύζυγό του, τον γιο του Κωνσταντίνο, μία από τις κόρες του και την μητέρα του Κατερίνα στην πλατεία του θεάτρου και, φυσικά, διαπιστώσαμε πως μοιάζει πολύ με τη γυναίκα, που τον έφερε στον κόσμο και για την οποία μιλά πάντοτε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε