«Οι ίδιοι ξέρουν τι συμβαίνει πραγματικά»: Οι δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη για τη σχέση Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor

by Εύα Ζαχαριάδη

«Οι ίδιοι ξέρουν τι συμβαίνει πραγματικά»: Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια για τον Άρη Σοϊλέδη

Η Τζο Μαριδάκη, η παίκτρια που έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, παραχώρησε μια συνέντευξη. Η ίδια σχολίασε και την σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν, καλό θα ήταν να πάρουν θέση τα παιδιά όταν βγουν από το παιχνίδι», ανέφερε στις δηλώσεις της η πρώην παίκτρια

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» , όπου και ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση ανάμεσα στους δύο παίκτες και όλα όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Οι ίδιοι ξέρουν τι συμβαίνει πραγματικά»: Οι δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη για τη σχέση Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor

Οι δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη – «Οι ίδιοι ξέρουν τι συμβαίνει πραγματικά»

«Εγώ προσωπικά με τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχα πολλές επαφές. Ιδιαίτερα, όταν άλλαξαν οι ομάδες, δεν ήξερα τι γίνεται στη δική τους καλύβα. Όταν έγινε η ένωση, δεν είχα δει κάτι εγώ. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και ποια η θέση των παιδιών. Ξέρω σίγουρα ότι κάνουν πολλή παρέα, ότι η Σοφιάννα υποστηρίζει πολύ τον Άρη και αυτό ήταν εμφανές» ανέφερε αρχικά η Τζο Μαριδάκη και συνέχισε:

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά εγώ σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν είχα δει κάτι, δεν ξέρω κάτι. Καλό είναι να πάρουν θέση τα ίδια τα παιδιά μόλις βγουν από το παιχνίδι, γιατί οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει».

Τέλος, πρόσθεσε ότι:

«Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν. Από αυτούς που είδαμε, το έχω ακούσει κι εγώ».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν