Οι προσευχές μας εισακούστηκαν: Βγήκε από τη ΜΕΘ η Δάφνη, σύντροφος του Βάιου Βλάχου, ο οποίος σκοτώθηκε στη σύγκρουση στα Τέμπη

Τραγωδία στα Τέμπη:

Έγινε το θαύμα για ένα από τα θύματα της φονικής σύγκρουσης των δύο τρέων στα Τέμπη. Πιο συγκεκριμένα, η Δάφνη, η σύντροφος του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου, ξεπέρασε τον κίνδυνο και πλέον βρίσκεται εκτός ΜΕΘ. Η Δάφνη ήταν μαζί με τον σύντροφό της στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω της 57 νεκρούς.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του Βάιου Βλάχου και γαμπρός της κοπέλας, τόνισε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει.

«Πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα είναι και καλυτέρα, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, με την έννοια ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Είχε σοβαρά τραύματα εσωτερικά, τα οποία ευτυχώς διορθώθηκαν. Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης. Χρειάζεται προσοχή, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό».

Τραγωδία στα Τέμπη: Όλα όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου Βλάχου για τη Δάφνη

Όπως λέει ο κ. Βλάχος, η οικογένεια τηρεί διακριτική στάση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

«Το κορίτσι μας βγήκε από την εντατική. Έχουμε μια διακριτική στάση. Μέσω των εκπροσώπων μας έχουμε επαφή με τη δικογραφία, μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πάνε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητούμε αυτό που γίνεται».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Βάιος Βλάχος και η Δάφνη πήραν το τρένο από τη Λάρισα εκείνο το μοιραίο βράδυ. Είχαν επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του 34χρονου στην Καρδίτσα και το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Κάθισαν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια που μετά τη σύγκρουση διαλύθηκαν. Ο Βαϊός Βλάχος σκοτώθηκε ακαριαία και η κοπέλα του νοσηλεύτηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πλέον, βγήκε από την εντατική και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα