Οι πρώτες δραματικές στιγμές μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park: Μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Allou Fun Park: Σοκαρισμένοι απο το ατύχημα με εκτροχιασμό τρένου

Για διασκέδαση πήγε μια κοπέλα, στην ΜΕΘ κατέληξε μετά από τον εκτροχιασμό του τρένου στο Allou Fun Park, προκαλώντας σοκ μετά το ατύχημα που σύνεβη.

Βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο αποτυπώνει τα πρώτα δραματικά λεπτά μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA και η εκπομπή «Live News» διακρίνονται κάποια από τα παιδιά να κείτονται στο έδαφος, με τους επισκέπτες στο λούνα παρκ να παρακολουθούν έντρομοι και να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, μια εξ αυτών ακούγεται να φωνάζει κατ’ επανάληψη, «τα παιδιά, τα παιδιά».

Σημειώνεται πως μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα. Παράλληλα, μία 24χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και έχει κάνει ράμματα.

Μιλώντας στο MEGA η κ Βασιλική, η οποία έσπευσε για βοήθεια στην 21χρονη κοπέλα ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα, επισημαίνοντας πως κανένα από τα παιδιά δεν ήταν όρθιο.

“Καθόμασταν στο μαγαζί δίπλα και ακούσαμε πολύ δυνατό ήχο”, περιγραφές από το ατύχημα από στο Allou Fun Park:

«Καθόμασταν στο μαγαζί δίπλα και ακούσαμε πολύ δυνατό ήχο. Το νερό πατάχτηκε με μεγάλη πίεση και έφτασε μέχρι το δέντρο. Δεν ακούσαμε φωνές παιδιών για να φανταστούμε ότι είχε παιδιά μέσα, φανταστήκαμε ότι ήταν άδειο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Προχωρώντας, είδαμε τα παιδιά κάτω. Σηκωθήκαμε όλοι από το μαγαζί όπως ήμασταν. Είδαμε την Αγγελική (σ.σ. την 21χρονη κοπέλα) πεσμένη κάτω, ενώ το κεφάλι του αγοριού ήταν μέσα στο νερό».

Σύμφωνα με την ίδια, τα παιδιά στο βαγόνι δεν ήταν όρθια τη στιγμή του ατυχήματος. «Βλέπαμε καθαρά το βαγόνι, δεν είχε παιδιά όρθια, τα παιδιά ήταν καθισμένα».

Όπως λέει, την 21χρονη κοπέλα την ανέλαβε ένας επισκέπτης του λούνα παρκ, ο οποίος την πήρε στα χέρια του και «τους πήγαμε πιο πέρα». «Δεν είναι δυνατόν για 2.000 άτιμα να μην υπάρχει ένα ιατρείο ή ένα κρεβάτι».

Σύμφωνα με την κ. Βασιλική, κανένα από τα παιδιά δεν θυμόταν τίποτα μετά το ατύχημα, ενώ υπήρχε μόνο μια νοσηλεύτρια που είχε να αντιμετωπίσει τέσσερα άτομα. «Αμέσως ζητήσαμε γιατρό από τα μεγάφωνα και ανταποκρίθηκαν κάποιοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος, μιλώντας στην εκπομπή Tlife, η μητέρα τραυματία τόνισε ότι η κόρη της δεν θυμάται και βρίσκεται σε μετατραυματικό στρες. Επισήμανε μάλιστα ότι τα παιδιά δεν πήγαν εκεί για να σκοτωθούν.

Ατύχημα Allu fan park ατύχημα: “Η κόρη μου είναι με διάσειση, δεν θυμάται τίποτα και είναι σε ένα μετατραυματικό στρες”

«Εγώ αυτό που ξέρω και μου είπαν τα παιδιά είναι ότι ενώ γινόταν η διαδικασία του παιχνιδιού στην τελευταία κάθετη στροφή να το πω έτσι, δεν ένιωσαν να υπάρχει φρένο για να σταματήσει το παιχνίδι. Εκεί που κάνει γούβα έπεσε με ταχύτητα έφυγε το βαγόνι από τη θέση του και έφυγαν τα παιδιά προς τους θάμνους. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν σηκώθηκε κανείς και είναι απαράδεκτο να το λένε αυτό. Είναι παιδιά 25 και 22 χρονών και δεν σηκώθηκε κανένα όρθιο. Δεν πήγαν εκεί για να σκοτωθούν, αλλά να περάσουν καλά. Αν δείτε τα σχισμένα ρούχα τους θα καταλάβετε ότι αυτό είναι από πτώση. Αυτό που προέχει είναι τα παιδιά μας να είναι καλά και όλα τα άλλα θα τα βρουν οι δικηγόροι μας.

» Η κόρη μου είναι με διάσειση, δεν θυμάται τίποτα και είναι σε ένα μετατραυματικό στρες. Τα αγόρια είχαν πλήρη επίγνωση των όσων έλεγαν. Πρόκειται για δύο ψηλά και γεροδεμένα παιδιά που δεν θα έπεφταν εύκολα» ήταν τα λόγια της.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ