Οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προκαλούν αίσθηση

by Τόνια Τζαφέρη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Φήμες θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια να είναι 5 μηνών έγκυος και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, η κοιλίτσα της δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην έχει κάνει ακόμη καμία αναφορά στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν από αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο οι νέες της φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.

Μετά από τόσες και τόσες φωτογραφίες της στις οποίες δεν είχε αφήσει να φανεί η κοιλίτσα της, ήρθε η στιγμή να τη δούμε και να την απολαύσουμε.

Αναλυτικά οι εικόνες που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προκαλούν αίσθηση

Οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προκαλούν αίσθηση

Το βράδυ της Πέμπτης (4-08) η Κωνσταντίνα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας ένα μπλουζάκι που τη διαγράφει και ένα τζιν σορτς. Φυσικά δεκάδες ήταν τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες με ευχές!

Τι απάντησε στα σχόλια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πρόσφατα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε απανωτές ερωτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram, για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, ωστόσο, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει κάτι.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα ότι έχουμε χαθεί, όντως, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου…», έχει πει

Την ώρα που οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φουντώνουν, η ίδια προχωρά σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα QnA και κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους, τη ρώτησε για τον λόγο που έχει αποτραβηχτεί από τα social media.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε η ίδια, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τις κούτες της μετακόμισης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν