Οι σνομπ του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια ως πεθερικά που δεν δέχονται άφραγκο γαμπρό ή νύφη

by Newsroom i-diakopes.gr
Οι σνομπ του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια ως πεθερικά που δεν δέχονται άφραγκο γαμπρό ή νύφη

Το χρήμα είναι το παν για κάποια ζώδια και ειδικά για τα συγκεκριμένα που θα αναφέρουμε παρακάτω. Μάλιστα δεν πρόκειται να δεχτούν γαμπρό ή νύφη που τα περιουσιακά του στοιχεία να μην είναι… πλούσια.

Μη βιαστείς να τα κρίνεις, θα σου εξηγήσουμε αναλυτικά τι συμβαίνει με το καθένα από αυτά για τα οποία «χτυπάει η καμπάνα» στο άρθρο μας.

Ζώδια: Οι τρεις σνομπ του ζωδιακού

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σνομπ του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια ως πεθερικά που δεν δέχονται άφραγκο γαμπρό ή νύφη

Ο Καρκίνος είναι υπερπροστατευτικός με τα παιδιά του. Ο ίδιος φροντίζει από την στιγμή που γεννιούνται να τους παρέχει τα πάντα και να μην τους λείψει τίποτα. Το ίδιο λοιπόν απαιτεί και από τον γαμπρό ή τη νύφη του. Να έχει το παιδί του στα πούπουλα και να του παρέχει τα πάντα. Δεν μπορεί να δεχτεί έναν άφραγκο γαμπρό ή μια νύφη που δεν έχει τίποτα, απλά και μόνο επειδή δεν μπορεί να δώσει στο παιδί του την οικονομική και υλική ασφάλεια. Αυτόματα απορρίπτει όποιον/α δεν έχει προίκα και τον/την θεωρεί ακατάλληλο για να κάνει οικογένεια με το παιδί του. Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι το άτομο αυτό δεν θα μπορεί να παρέχει ούτε στα εγγόνια του πολλά. Μην ξεχνάς ότι για τον Καρκίνο ισχύει και με το παραπάνω αυτό που λέμε «του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί μου».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γονιός έχει μεγάλο θέμα με την ασφάλεια. Αν ο γαμπρός ή η νύφη του δεν έχει προίκα, αυτόματα στα δικά του μάτια, δεν μπορεί να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στο παιδί του. Αν δεν έχει ένα σπίτι δικό του, λεφτά από την οικογένειά του, μια καλή δουλειά κτλ πώς θα μπορέσει να εξασφαλίσει το παιδί του και κατ’ επέκταση και τα εγγόνια του; Δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσει σε έναν γάμο που δεν θα έχει από την αρχή γερές οικονομικές βάσεις, σταθερότητα και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας μεγαλώνει τα παιδιά του σαν να είναι πριγκιπόπουλα. Μέσα στην πολυτέλεια, την καλοπέραση και την καλή και άνετη ζωή. Είναι δυνατόν να δεχτεί να τα δει κάποια στιγμή να ζορίζονται και να περνάνε δύσκολα οικονομικά ή να μην έχουν όλα όσα είχαν συνηθίσει; Σαφώς και θα απαιτήσει από τον γαμπρό ή τη νύφη του να έχει προίκα και να μπορεί να παρέχει στο παιδί του όλη την πολυτέλεια και την άνεση που του παρείχε κι εκείνος. Αν δεν μπορεί, τότε απλά… απορρίπτεται ως γαμπρός ή νύφη.

Προτεινόμενα