Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Να εμβολιαστούν όλοι χωρίς επιφυλάξεις. Είναι τελείως παράλογος και άδικος ο φόβος»

by Τόνια Τζαφέρη

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Παράλογη και άδικη» χαρακτήρισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την απόφαση κάποιων πολιτών να μην εμβολιάζονται, προκειμένου να προστατευθούν από τον covid – 19.

Ο Πατριάρχης, μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο Mega, απηύθυνε έκκληση σε όλους να κάνουν το εμβόλιο.

«Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι να κάνουν το εμβόλιο. Δεν υπάρχει καμία εύλογη δικαιολογία. Κάνω και πάλι έκκληση να εμβολιαστούν όλοι άνευ επιφυλάξεως. Για να αποφύγουν ενδεχομένως σοβαρούς κινδύνους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στον θάνατο» σημείωσε.

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Να εμβολιαστούν όλοι χωρίς επιφυλάξεις. Είναι τελείως παράλογος και άδικος ο φόβος»

«Εμείς ως εκκλησία, ως θρησκεία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο ειδικότερα, σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της επιστήμης, τα ευρήματα και τις ανακαλύψεις της επιστήμης και συμμορφώνουμε τη ζωή μας προς αυτά» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους αρνητές της πανδημίας και τους αντιεμβολιαστές, ο κ. Βαρθολομαίος είπε ότι «δεν σκέπτονται σωστά και δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και συνανθρώπους του. Διότι μπορεί να μεταδώσουν τον κορονοϊό στους συνανθρώπους τους χωρίς να το καταλάβουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα