Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί: Αυτή είναι η λίστα όσων έχουν υιοθετήσει παιδί

Διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί: Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση η υιοθεσία ενός παιδιού. Χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλα αποθέματα θάρρους, υπομονής και κουράγιου για να πάρει μία τέτοια απόφαση. Δυστυχώς στη χώρα μας η διαδικασία υιοθεσίας είναι δύσκολη και μακρόχρονη.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν αποθάρρυνε τους παρακάτω διάσημους Έλληνες η οποία αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδί και το έκαναν πράξη.

Αυτή είναι η λίστα των διάσημων Ελλήνων που υιοθέτησαν παιδί

Χάρις Αλεξίου

Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1950 στη Θήβα. Έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη με τον Αχιλλέα Θεοφίλου και τη δεύτερη με τον Σωτήρη Μπασιάκο. Η ίδια έχει υιοθετήσει ένα αγόρι, τον Μάνο Θεοφίλου, στον οποίο έδωσε το όνομα του αγαπημένου φίλου της Μάνου Λοΐζου.

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Έλενα Ακρίτα

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, σεναριογράφος, συγγραφέας, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ηθοποιός γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 1955 στη Φιλοθέη Αττικής. Έχει παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο συγκοινωνιολόγος Νάσος Κόκκινος. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου ενώ ο τελευταίος με τον Γιώργο Κυρίτση. Με τον δεύτερο σύγυζό της, υιοθέτησαν το 1992 τον γιο τους, Παύλο Αρζόγλου.

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Σταμάτης Γαρδέλης

Ο δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1960 στην Πλάκα. Πέρα από τα βιολογικά του παιδιά, το Νικόλα και το Διονύση. Έχει υιοθετήσει τον Μουσταφά, ένα παιδάκι από τη Σερβία το οποίο ωστόσο έχει δει μόνο σε φωτογραφίες. Του παρέχει μία μικρή συνδρομή και έχει την έγνοια του σα να ήταν δικό του παιδί.

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Μιμή Ντενίση

Η Ελληνίδα ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1953 στην Λαμία. Έχει υιοθετήσει ένα κορίτσι, τη Μαριτίνα η οποία σήμερα είναι ολόκληρη γυναίκα και σπουδάζει. Όπως έχει πει η ίδια «Ήταν πολύ εύκολο και της το είπα όταν ήταν δυο ετών. Πιστεύω ότι όποιος έχει ζήσει ιστορία υιοθεσίας θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά από την αρχή και να το κάνει μέρος της ζωής του από τότε που το παιδί είναι σχεδόν βρέφος γιατί τότε δεν έχει ζήσει άλλη ζωή ούτε άλλη ιστορία και του φαίνεται φυσιολογικό».

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Αυτή είναι η λίστα των διάσημων Ελλήνων που πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν παιδί

Πόλυ Πάνου

Η Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1940 και απεβίωσε στις 27 Σεπτεμβρίου 2013. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα. Ο γιος της Βαγγέλης Πάνου είναι υιοθετημένος. Ο ίδιος έχει αναφέρει «Δεν το κρύβω ότι είμαι υιοθετημένος! Το πρωτοέμαθα όταν ήμουν δώδεκα χρόνων, κάποια στιγμή που ήμασταν με τη μητέρα μου στη Λούτσα για μπάνιο».

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Βίκυ Βολιώτη

Η Ελληνογερμανικής καταγωγής ηθοποιός γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1971 στην Βόννη. Είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή και μαζί έχουν υιοθετήσει μία κόρη.

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Ελένη Καλογεροπούλου

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος έχει υιοθετήσει μόνη της ένα παιδί, το οποίο δεν ήταν βρέφος αλλά σε μεγαλύτερη ηλικία. Το αγοράκι ήταν τότε 5 ετών και βρήκε την ζεστή αγκαλιά της δημοσιογράφου.

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Νία Βαρντάλος

Η Καναδή ηθοποιός Ελληνικής καταγωγής γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1962 στο Γουίνιπεγκ του Καναδά. Εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον Ίαν Γκόμεζ με τον οποίο έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

Οκτώ διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα