Όλα τα βλέμματα πάνω στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μαγιό στο 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο λαμπερή από ποτέ

Όλα τα βλέμματα πάνω στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνη της και χαλαρώνει στις διακοπές της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να κρύβει ακόμα την κοιλίτσα της ωστόσο σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η ίδια είναι πιο όμορφη και πιο γλυκιά από ποτέ.

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μετά το τέλος του Κάτι Ξαναψήνεται, η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο και ξεκουράζεται όσο περισσότερο μπορεί, μιας και είναι απαραίτητο για το μωράκι της. Η ίδια βρίσκεται αρκετά συχνά στην θάλασσα και πολλές είναι οι φορές που μας έχει μοιραστεί διάφορες στιγμές της από τις βόλτες της, ωστόσο όχι ακόμα την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, μετά το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τα καταγάλανα νερά που κολυμπά, δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο με τον εαυτό της, όπου ποζάρει με μαγιό, ωστόσο φαίνεται από το στήθος και πάνω.

Η ανάρτηση της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό στην παραλία

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αρκετά εντυπωσιακή και γλυκιά.

Related posts

Λάρισα: 46χρονη αστυνομικός κατέρpευσε και πeθανε μπροστά στα μάτια του άντρα της

Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Γιατράκοςi

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του λατρεμένου Γιάννη Φέρτη