Όλα «τούμπα» τα έφερε αυτή η σειρά: Άφησε πίσω «Τιμωρό» και «Grand Hotel» και συνεχίζει πρώτη!

by Maria Giannoutsou
Όλα «τούμπα» τα έφερε αυτή η σειρά: Άφησε πίσω «Τιμωρό» και «Grand Hotel» και συνεχίζει πρώτη!

Χαρακτηριστικό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι το πόσο αξιόλογα προγράμματα έχουν συνθέσει την prime time των καναλιών!
Οι παραγωγές έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν δημιουργήσει πολύ καλές σειρές μυθοπλασίας, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μη ξέρουν τι να διαλέξουν να παρακολουθήσουν!

Αυτό, φυσικά, έχει και ως αποτέλεσμα, η μάχη της τηλεθέασης να είναι καθημερινά όλο και πιο σκληρή, με τα προγράμματα να έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους.

Ο κόσμος έχει ξεχωρίσει ορισμένα προγράμματα που εμπιστεύεται πιστά καθημερινά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μέρα με τη μέρα τα νούμερα δε μεταβάλλονται.

Η αλήθεια είναι πως μια σειρά που σε σύγκριση με τις άλλες, «άργησε» κάπως να ξεκινήσει, ήρθε και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο λόγος για το «Έχω παιδιά» του Mega, το οποό χθες (28/10) συγκέντωσε 17,9%, ένα ποσοστό εξαιρετικό!

Στη δεύτερη θέση, τερμάτισε ο «Τιμωρός» με 12,9% και τρίτο το Grand Hotel με 11,7%.

Prime Time
ΣΚΑΙ: Survivor 7,1
ΣΚΑΙ: Σκοτεινή δεκαετία 1964 – 1974 7
MEGA: Έχω παιδιά 17,9
MEGA: Η γη της ελιάς 13
MEGA: Ταμπού 9,2
ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 14,1
ΑΝΤ1: Grand Hotel 11,7
ANT1: Η Μάγισσα 6,2
ALPHA: Το σόι σου (Ε) 15,9
ALPHA: Ο Τιμωρός 12,9
ALPHA: Διάφανη αγάπη 10,9
STAR: Φάρμα 10,4
OPEN: Μπέρδεμα από κούνια 3,9
OPEN: Η ώρα της κατασκοπείας 5,4
ΕΡΤ: Αρχελάου 5 2,8
ΕΡΤ: Παραλία 3,5
ΕΡΤ: Ηλέκτρα 5
ΕΡΤ: Τα καλύτερα μας χρόνια 1,9

Εορτολόγιο 18/10: Ξημερώνει μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Τα γνωστά ονόματα που γιορτάζουν

«Σπάει» την σιωπή του ο υπνοθεραπευτής: Ξέσπασε σε λυγμούς και τα αποκάλυψε όλα για τον Μαζωνάκη – «Θέλανε να τον»

Θρήνος για την παρουσιάστρια ειδήσεων Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από…»

Όλοι μιλάνε σήμερα για τον Λαζόπουλο – Πήρε θέση υπέρ του Σαμάρα και τον αποθέωσε

Πέθανε ο θρυλικός ηθοποιός του κινηματογράφου – Τον αγαπήσαμε σε πάνω από 200 ρόλους

Προτεινόμενα