Όλγα Δαμάνη: Το αληθινό διαμάντι για την Ελληνική τηλεόραση

by Τόνια Τζαφέρη
Όλγα Δαμάνη: Το αληθινό διαμάντι για την Ελληνική τηλεόραση

Όλγα Δαμάνη: Το υποκριτικό της ταλέντο αποθεώνεται

Μέσα από τους ρόλους της έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό των τηλεθεατών, καθώς το υποκριτικό της ταλέντο δεν κρύβεται.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τον ρόλο της στην σειρά “σασμός”, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες και της και να έχει πολλούς υποστηρικτές. Το κοινό από την άλλη φαίνεται να την αποθεώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ανυπομονεί για επόμενο επεισόδιο.

Η ερμηνεία της Όλγας Ζαμάνης στον Σασμό

Η περίπτωση της Όλγας Δαμάνη, της γιαγιάς του Σασμού, είναι από εκείνες που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να περιγράψουν το ανυπέρβλητο ταλέντο της. Φέτος, το τηλεοπτικό κοινό έχει πρωτίστως την τιμή και μετά την τύχη να την βλέπει στη μικρή του οθόνη, μέσα από τη σειρά του Alpha, να ξεδιπλώνει αυτή την τεράστια καλλιτεχνική της αξία, αποτελώντας ένα κόσμημα για την ελληνική τηλεόραση.

Όλγα Δαμάνη: Το αληθινό διαμάντι για την Ελληνική τηλεόραση

Γιατί ναι, η Όλγα Δαμάνη είναι ένα κόσμημα. Και κάθε φορά μας το αποδεικνύει, είτε πρόκειται για μια απλή σκηνή είτε για πιο δύσκολες. Όπως καλή ώρα, έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού, όπου μας καθήλωσε με τη σκηνή στο νεκροταφείο. Ποτάμια τα δάκρια μας για τον πόνο που έβγαλε πάνω από τον τάφο της Ανθούλας, αλλά και αργότερα στο σημείο που είπε: “Απόθανα μια φορά που σκοτώσανε τον γιο μου, μη με σκοτώνετε ξανά”.

Πόσο συγκλονιστική, πόσος πόνος σε μια ερμηνεία. Και τόσο φυσική, που ήθελα να την πάρω μια αγκαλιά, καθώς εκείνη τη στιγμή ένιωθα πως πονούσε η δικιά μου η γιαγιά. Γιατί ναι, φέτος η Όλγα Δαμάνη δεν είναι μόνο η τηλεοπτική γιαγιά του Σασμού, αλλά η γιαγιά όλων μας. Αυτή η μειλίχια ερμηνεία της, η καλοσύνη της και η ζεστασιά μάς έχουν κάνει να την αισθανόμαστε ως δικιά μας.

Τα σχόλια στο twitter για τις ερμηνείες της Όλγας Δαμάνη

Και αν ρίξεις μια ματιά στο Twitter, θα δεις πως οι χρήστες έχουν την ίδια άποψη. Λατρεύουν τη γιαγιά Ειρήνη και όχι άδικα. Και ας φέρει μεγάλο φταίξιμο και βάρος σεναριακά.

Βέβαια, στο αποψινό επεισόδιο είχαμε την πιο δυνατή, σχεδόν ανατριχιαστική σκηνή με πρωταγωνίστριες τις Όλγα Δαμάνη και Μαρία Τζομπανάκη. Οι δυο τους συναντώνται στο νεκροταφείο και πάνω από τον τάφο της Ανθούλας ανοίγουν τα χαρτιά τους για το μυστικό που μοιράζονται οι δυο τους.

Πόσο συγκλονιστικές και οι δύο πρωταγωνίστριες. Και να φανταστείς πως στην πραγματικότητα είναι αυτές – από όσο έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα – οι δύο που φταίνε για τους θανάτους της Ανθούλας, του Μάρκου και του Βασίλη.

Πάντως, το Twitter υποκλίθηκε γι’ ακόμα μια φορά στην σπουδαία Όλγα Δαμάνη, αλλά και στη Μαρία Τζομπανάκη και την κοινή τους σκηνή.

Προτεινόμενα