Όλη η Ελλάδα περίμενε αυτή τη φώτο: Η Ιωάννα Τούνη αγκαλιά με το μωρό της και το όμορφο μήνυμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά αγκαλιά με το πρώτο της παιδί

Η Ιωάννα Τούνη γέννησε και πλέον έχει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μάλιστα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ως χαρούμενος νέος μπαμπάς, δημοσίευσε τη πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με το μωρό αγκαλιά.

Στη λεζάντα της εικόνας που δείχνει την instagrammer να κρατάει τον γιο τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε το εξής συγκινητικό μήνυμα: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».

Η πρώτη φώτο του μώρου της Ιωάννας Τούνη

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, με τον Αλεξάνδρου να κάνει την πρώτη του ανάρτηση το πρωί της Τρίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας για τις ευχές που έχει λάβει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

Η ανακοίνωση της γέννησης

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω.

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε.

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του